dina jashari | 2023.

Dina Jashari se pridružuje grupi Elemental kao predizvođačica na njihovom velikom obljetničkom koncertu!

Dina Jashari se pridružuje grupi Elemental kao predizvođačica na njihovom velikom obljetničkom koncertu koji će se održati u subotu, 3. lipnja 2023. godine na zagrebačkom stadionu Šalata. Mlada, talentirana i magična, Makedonka Dina Jashari u osnovu svojih pjesama stavlja srce i vještinu, bilo da stvara pop, rock, soul ili jazz. Divnim harmonijama, emotivnim tekstovima i pametnim aranžmanima privukla je pozornost mnogih na festivalima i glazbenim konferencijama širom Balkana. I dodajmo, s pjesmom “Doma” ove je, 2023. godine, pobijedila u izboru regionalnog žirija “Zadružbine Milana Mladenovića”.


Iako još uvijek nema objavljen album prvijenac, Dina Jashari je dosad objavila četiri singla kojim ga najavljuje. Podsjetimo, to su bili Posledna minuta, Zborovi, Boi i Kopnezhi, a tu je i EP Doma. U Zagrebu će prvi put nastupiti u bendovskoj formaciji sa svojim Drugarima. I dodajmo, ulaznice za koncert grupe Elemental na Šalati su u prodaji po cijeni od 16 eura. Ta cijena će biti aktualna do subote, 20. svibnja 2023. godine, a možete ih kupiti na Eventim web shopu.

2023. je godina u kojoj zagrebački hip-hop bend Elemental obilježava srebrnu brojku te dolazi proslaviti istu na gradski stadion Šalata i to u subotu, 3. lipnja. Ovaj nastup će biti prilika za potvrditi zašto je ovaj bend jedan od najomiljenijih koncertnih izvođača. Podsjetimo, u čast ove obljetnice Elemental je nedavno objavio dvije nove pjesme. A tim singlovima – Hajde ljubav dođi i Usta na usta – najavljuje rad na novom studijskom materijalu. Nakon što su tolike godine proveli jedni uz druge stvarajući glazbu, pojava želje za istraživanjem novih glazbenih dosega bila je sasvim prirodna. Na slavljeničkom koncertu osim novih pjesama i onih najtraženijih od publike, Elemental će odsvirati i svoj izbor pjesama koje su obilježile prvih 25 godina benda. Više o Elementalu pronađite na njihovoj Facebook stranici.

VIDEO SPOT: Dina Jashari – Dosada

Tagged