digital touchpoint zagreb :: 2022.

Digital Touchpoint – konferencija koja okuplja stručnjake u digitalizaciji bankarskog i payment sektora

Vodeći stručnjaci u digitalizaciji financijskog sektora i predstavnici industrije okupljaju se u srijedu, 25. svibnja 2022. godine u Zagrebu na konferenciji Digital Touchpoint. Konferenciju organiziraju ASEE i Payten, vodeće tvrtke u digitalizaciji bankarskog i payment sektora u Hrvatskoj i regiji. A pod motom Next generation banking & payment – Simple, Fast, Secure konferencija Digital Touchpoint donosi uvid u digitalne trendove industrije.


Konferencija će započeti Keynote predavanjem Paola Barbesina, stručnjaka za digitalizaciju bankarstva i mentora Central European University Innovations Laba. S više od 20 godina međunarodnog iskustva na ključnim pozicijama u digitalizaciji financijskog sektora, Barbesino će istaknuiti nove digitalne modele poslovanja banaka nastale pod utjecajem pandemije.

Digital Touchpoint će nam predstaviti financijske navike i očekivanja novih generacija korisnika

To će otkriti istraživanje provedeno u suradnji s agencijom Ipsos, prvo ovakve vrste u Hrvatskoj. Organizirat će se i panel na kojem će govoriti prepoznatljiva hrvatska imena generacije Z. A to su Lorena Farkač, Dario Marčac i Luciano Plazibat. Koja je uloga podataka u payment ekosustavu približit će panelisti Maja Fočić iz Monrija, Darko Marjanović iz Things Solvera, Ivan Jurković iz Francka te Jovan Solomon iz Sport Visiona, uz moderiranje Martine Silov iz udruge CRO AI.

O nužnosti primjene digitalnog potpisa u praksi, izazovima i prednostima, raspravljat će Maja Radišić Žuvanić iz Ministarstvo gospodarstva, Ivan Ljubi iz Središnjeg državnog ureda za razvoj digitalnog društva, Andreja Kajtaz iz FINA-e, Leo Lokas iz AKD-a te Damir Popović iz tvrtke IT Sistemi.

Kroz predavanja na konferenciji Digital Touchpoint saznat ćemo i sve o novom životu mobilnih aplikacija

Točnije, doznat ćemo kakve veze sigurnost ima s tim te kako biti zaveden iznimnim korisničkim iskustvom. Bit će govora o passwordless autentikaciji u online plaćanju, ATM i POS trendovima te drugim digitalnim trendovima.

Konferencija Digital Touchpoint u organizaciji ASEE i Paytena održat će se u srijedu, 25. svibnja 2022. godine. Mjesto događanje je u kinu Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu, a program počinje u 9 sati. Po završetku službenog dijela konferencije slijede ručak i nastavak druženja. Više informacija o ovom događanju možete doznati na mrežnim stranicama na adresi digitaltouchpoint.asseco.com.

ASEE i Payten posluju na 23 tržišta diljem svijeta sa snažnom tendencijom širenja

Iako krajnjem korisniku nešto manje poznati, IT rješenja ovih kompanija čine financijske i druge digitalne usluge jednostavnijima, pouzdanijima i pristupačnijima. Primjerice, ako ste danas koristili bankomat, mobilno bankarstvo, beskontaktno platili, kupili nešto online karticom ili bili u kontaktu s korisničkim centrom nekih od vodećih hrvatskih ili regionalnih kompanija, vrlo vjerojatno ste koristili upravo neke od digitalnih usluga ovih tvrtki.

Inače, ASEE je jedna od najvećih IT kompanija u Europi na području proizvodnje i implementacije vlastitih softverskih rješenja. Tvrtka pruža ICT rješenja za različite industrijske vertikale, uključujući financijski sektor, industriju plaćanja, javnu upravu i telekomunikacije, dok proizvode i usluge u okviru područja paymenta nudi pod imenom Payten. ASEE Grupa posluje u 23 zemlje i zapošljava preko 3.000 ljudi diljem svijeta. Sve dodatne informacije o tvrtci doznajte na mrežnim stranicama na adresi see.asseco.com.

Tagged