denis & enis - marina perazić i davor tolja

Denis & Denis – riječke electro pop legende u originalnom sastavu nastupaju u klubu Boogaloo

U zagrebačkom klubu Boogaloo, na najvećem i najboljem 80’s partyju u gradu, a povodom Dana žena, u subotu, 7. ožujka 2020. godine će nastupiti riječke electro pop legende Denis & Denis i to u originalnom sastavu sa Marinom Perazić i Davorom Toljom! Denis & Denis su osnovani su 1982. godine, a njihov prvi album “Čuvaj se!” spada u remek-djela koja su obilježila 80-te godine, a čiji sjaj ni danas ne blijedi. Klasici poput Program tvog kompjutera, Soba 23, Ja sam lažljiva, Oaza snova, Čuvaj se, Dio refrena i mnoge druge pa ćemo tako u subotu, 7. ožujka moći sa Denis & Denis dočekati i proslaviti Dan žena i imati ponovno priliku uživo tulumariti na njihove zarazne bezvremenske elektro pop hitove.


Prije i nakon koncerta će DJ Tomi Phantasma vrtiti video spotove hitova 80-tih na velikom platnu pa ćete i nakon koncerta moći zaplesati uz spotove grupa poput Depeche Mode, Simple Minds, New Order, David Bowie, A-ha, Alphaville, Soft Cell, Eurythmics, Dead Or Alive, Madonna, Pet Shop Boys, Ultravox, OMD, Tears For Fears, Kim Wilde, INXS, Midnight Oil, The Cure, Duran Duran, Video Sex, Denis & Denis, The Police, Xenia, Film, The Smiths, The Stranglers, Bronski Beat, Talking Heads, ABC, Blondie, Billy Idol, Haustor, Gang Of Four, EKV, Iggy Pop, Visage, The Sisters Of Mercy, Joy Division, A Flock Of Seagulls, U2, Queen, Grace Jones, …

Program će započeti u 21 sat, a cijena ulaznica iznosi 50 kuna u pretprodaji te 60 na dan koncerta. Za one koji su zaboravili ili ne znaju, klub Boogaloo se nalazi u Ulici grada Vukovara 68, u sklopu Pučkog otvorenog sveučilišta, a ulaz u Boogaloo Club je iz ulice Ivana Lučića.

Event započinje u 21, a koncert Denis & Denis u 22 sata.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged