dell technologies forum 2019 | lauba zagreb

Dell Technologies Forum 2019 će u Laubi u utorak, 26. studenog 2019. godine okupiti najveće Dellove stručnjake

Tradicionalni godišnji forum tvrtke Dell Technologies će u utorak, 26. studenog 2019. godine u Laubi okupiti vodeće stručnjake s područja razvoja tehnologija i digitalne transformacije. Konferencija ove godine nosi naziv “Real Transformation”, a sudionici će imati prilike razmijeniti iskustva s poduzetnicima i osnivačima start-upova te kroz prezentacije i razgovor upoznati najnovije trendove i proizvode u ICT industriji. Brojna predavanja i rasprave u fokusu će imati i budućnost koju donosi digitalna transformacija. Napominjemo da je ulaz na forum koji se bavi inovacijama, izazovima i prednostima digitalne transformacije je besplatan!

Konferencija Dell Technologies Forum 2019 će se baviti gorućim pitanjima vezanim uz izazove i benefite digitalne transformacije. Također, povest će se i rasprava o rezultatima nedavnog istraživanja tvrtke Dell. A to istraživanje koje je za Dell provela tvrtka Vanson Bourne pokazuje da se samo 4 posto tvrtki u cijeloj EMEA regiji mogu smatrati digitalnim liderima. No, čak 55 posto tvrtki smatra da neće biti u mogućnosti ispuniti korisničke zahtjeve u narednih pet godina. Uz to, više od 78 posto ispitanika, od njih 4600, smatra da bi digitalna transformacija trebala biti raširenija u organizaciji.

Dell Technologies Forum 2019 će okupiti najveće stručnjake iz područja Europe kako bi prezentirali tehnološka rješenja ove tvrtke. A pozdravnim govorom konferenciju će otvoriti Aleksandar Antić, direktor prodaje tvrtke Dell Technologies Adriatic & Bulgaria. Uz Aleksandra, u uvodnom dijelu prezentaciju će održati i keynote speaker konferencije Sasho Tasevski, Senior Manager u Dell Technologies. Uz njih, okupljenima će se obratiti i Ivančica Kraljević Bačlija, Sektor za informacijske tehnologije Croatia Osiguranja te Pavle Peković, Microsoft Commercial Champ for Adriatic and Balkan region.

Dell Technologies Forum 2019 se održava u utorak, 26. studenog u Laubi

Sudionici će kroz 10 predavanja i radionica imati prilike slušati brojne stručnjake iz tvrtki Dell, Microsoft i VMware. A u okviru foruma održat će se i radionica na temu Žene u tehnologiji. Tijekom nje će prisutni imali prilike povezati se, razmjenjivati iskustva i upoznati žene koje svakodnevno nadahnjuju poslovni svijet. U sklopu radionice bit će govora i o tome zašto je ravnopravan tim, u odnosu žena i muškaraca, uspješniji u poslovanju. A govorit će se i kako Dell planira do 2030. godine ispuniti obećanje da će 50 posto zaposlenih biti žene.

Većina radionica fokusirat će se na cloud tehnologiju i poboljšanje efikasnosti uz digitalnu transformaciju. A tema jedne od radionica bit će pitanje objedinjenog radnog prostora. Napominjemo da će ona predstaviti rješenje pod nazivom Dell Technologies Unified Workspace. Također, jedna od tema foruma bit će poboljšanje efikasnosti zaposlenika kroz digitalnu transformaciju. U sklopu nje će biti predstavljen portfelj Dell EMC proizvoda za skladištenje i upravljanje podacima. Naime, kao globalni lider na području informacijskih tehnologija, Dell kreira rješenja koja digitalnu transformaciju pretvaraju u stvarnost. A Dell Technologies Forum 2019 će prisutnima pružiti svojevrstan uvid u daljnji tehnološki napredak.

Dell Technologies (NYSE: DELL) je tehnološka tvrtka koja pomaže organizacijama i pojedincima da izgrade digitalnu budućnost i promjene način na koji rade, žive i zabavljaju se. A ona svojim korisnicima nudi najkompletniju i najinovativniju tehnologiju i bogat portfelj usluga. Sve dodatne informacije o Dellu doznajte putem mrežne stranice na adresi dell.com.

Tagged