darko rundek i ekipa / 2021. / foto: vlasta prohaska

Darko Rundek i Ekipa treći koncert u dvorištu ALU odgađaju zbog kiše!

Nakon dva fantastična nastupa koji su se održali u prošli petak i subotu, Darko Rundek i Ekipa treći koncert koji se trebao održati u dvorištu ALU zbog kiše je odgođen! Ali samo na par dana, tako da ćete u Rundeku moći uživati u srijedu, 26. svibnja 2021. godine.

Zbog cjelodnevne kiše i nepovoljne večernje prognoze dvorište Akademije likovnih umjetnosti u Ilici nije bio primjeren prostor za održavanje koncerta. Tako je treći susret Rundeka i publike prebačen na nadolazeću srijedu.


Vrata dvorišta taj dan će se otvoriti u 19:30, a nastup započeti u 20:30 sati. Svi kojima novi termin ne odgovara povrat novca mogu ostvariti na prodajnom mjestu gdje su kupili ulaznice. S obzirom da je koncert rasprodan, sve vraćene ulaznice bit će ponovo puštene u prodaju i to po cijeni od 130 kuna. Ulaznice potražite u sustavu Eventim.

Nakon Darka Rundeka dvorište ALU će na tri dana zauzeti Goran Bare i Majke čiji nastupi su planirani od 27. do 29. svibnja 2021. godine. Satnica svakog dana bit će ista – vrata se otvaraju u 19:30, a koncerti počinju u 20:30. Napomenimo da su sve tri svirke već odavno rasprodane! Događaj će biti organiziran sukladno sa svim aktualnim mjerama i preporukama stožera Civilne zaštite RH. Više o Darku Rundeku doznajte na Wikipediji.

Video: Darko Rundek i Ekipa – Mila

Tagged