danijela martinović - mint zagreb - 2021. - foto: mario poje

Danijela Martinović održat će koncert u klubu Mint i najavljuje odličan provod!

Danijela Martinović Vas poziva da rezervirate srijedu, 15. prosinca 2021. godine, jer nastupa u zagrebačkom klubu Mint! Danijela najavljuje odličan provod, a publika će, osim u njezinom nastupu, moći uživati i u vrhunskom gastronomskom doživljaju.


Iako se čini da je društveni život hrvatske metropole utihnuo uslijed pandemije koronavirusa, pokazalo se da je organizirati koncert u skladu s postojećim epidemiološkim mjerama ipak moguće. Zagreb se zaželio glazbe i vesele atmosfere, a želju će ispuniti uvijek dobro raspoložena i publici draga Danijela Martinović!

Danijela nastupa u Mintu u sklopu Adventskih dana

Simpatična splićanka zadnji put je nastupila prije dvije godine, koliko je prošlo od njezinog velikog koncerta u Lisinskom. A ove srijede, 15. prosinca 2021. godine, nastupit će u klubu Mint u sklopu adventskih dana! U Mintu će publika, kako smo naveli, osim u Danijelinom nastupu, moći uživati i u vrhunskom gastronomskom doživljaju. A poznato je da ljubav između Danijele i zagrebačke publike traje već tri desetljeća. Zato je dobar provod s Danijelom uvijek zagarantiran!

Mint, trenutno najpopularniji klub u Zagrebu za koji se traži ulaznica više, svake srijede tijekom prosinca u sklopu adventskih dana zagrebačkoj publici priređuje posebne večeri uz nastupe najpoznatijih izvođača. Karte za Danijelin nastup mogu se nabaviti putem sustava Entrio. Više o Danijeli Martinović doznajte na Wikipediji.

Video: Danijela Martinović – Čovjek bez adrese

Tagged