dani strave 2021 - horor film u cinestaru

Dani strave u CineStaru – horor filmovi za željne adrenalina, napetosti i malo straha

Ljubitelji horor filmova gledaju ih u svim prilikama, ali svaki pravi filmofil bar jednom na godinu pogleda dobar horor. A ima li boljeg razdoblja u godinu za gledati horor filmove od Noći vještica odnosno Halloweena? Taj dan, odnosno bolje rečeno noć, dugo godina se vezao uz Zapad, ponajviše Ameriku. No, posljednjih godina ima sve više svojih obožavatelja i u Hrvatskoj.

Filmska horor lista je bogata pa će u CineStar kinima u subotu i nedjelju, 30. i 31. listopada 2021. godine obilježiti “Dani strave” s posebnim filmski repertoarom. U sklopu Dana strave Cinestar će prikazivat i reprizne horor filmova za koje je cijena ulaznice snižena te iznosi 22 kune. Gledatelji će tako moći birati između filmova “Demoni”, “Zloćudno” i “Crna kutija”. U sva tri filma strah od smrti, nadnaravne sile i šokantni preobrati bit će dovoljno dobar razlog da ih bez daha gledate do kraja.


A posjetitelji će moći i pretpremijerno pogledati film Duhovi tame u kojem glavnu ulogu igra Keri Russell, mnogima dobro poznata po ulozi Felicity u istoimenoj TV seriji. Novi pogled na čudovište koje niste mogli zamisliti ni u najgorim noćnim morama, u produkciji je oskarovca Guillerma del Tora. Riječ je o adaptaciji kratke priče The Quiet Boy pisca Nicka Antosca, a radi se o učiteljici iz malog grada koja sa svojim bratom, lokalnim šerifom, otkriva da jedan njezin učenik krije opasnu tajnu koja sa sobom povlači zastrašujuće posljedice…

Djeca će za Halloween u CineStaru za horor film moći dobiti gratis kokice!

Uvjet je samo da dođu maskirani po želji i da pogledaju najnoviju animaciju 100% vuk. Akcija traje u razdoblju kada nema škole – od subote, 30. listopada do srijede, 3. studenog. Film 100% vuk priča je o Freddyju, nasljedniku ponosne obiteljske loze vukodlaka. Dodajmo da su glasove likovima posudili Iva Jerković, Goran Navojec, Zoran Šprajc i mnogi drugi.

A svi posjetitelji koji će gledati neki od horror filmova, imat će mogućnost kupiti Strava meni po akcijskoj cijeni! Za one željne posebnog osjećaja intime tu je prvo boutique kino – Kaptol Boutique Cinema. Više informacija o filmovima, rezervacijama i kupovini ulaznica doznajte na mrežnoj adresi blitz-cinestar.hr.

Video trailer: Duhovi tame

Tagged