avenija marina držića, zagreb - folnegovićevo naselje - savica - lipanj 2017.

Dani Folke 2020 – trodnevna kulturno – sportsko – zabavna manifestacija za sve uzraste

Nastavno na višegodišnju tradiciju održavanja, Vijeće Mjesnog odbora Folnegovićevo naselje organizira “Dane Folke“. “Dani Folke” su trodnevna kulturno – sportsko – zabavna manifestacija za sve uzraste koja će se održati na igralištu OŠ Lovre pl. Matačića od 26. do 28. lipnja 2020. godine. Cilj manifestacije je promocija lokalnih udruga, plesnih skupina, dječjih vrtića, osnovnih škola, sportskih klubova te glazbenih sastava, a osmišljena kao događaj koji će privući ne samo stanovnike Folnegovićevog naselja, već i ostale stanovnike grada Zagreba.

Namijenjena je svim dobnim skupinama, sa svrhom poticanja kreativnosti, zdravog načina života, tolerancije i multikulturalnosti.

Ove godine program uključuje akciju darivanja krvi organiziranu u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Zagreb i Hrvatskim zavodom za transfuzijsku medicinu, dječji program, glazbeni program koji predvode predvode TS Fini dečki i Staccato band, dok je u glavnom dijelu programa, kao vrhunac manifestacije, predviđen koncert Sandija Cenova.

Ulaz na sve događaje je slobodan.

dani folke 2020

PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - -

2 thoughts on “Dani Folke 2020 – trodnevna kulturno – sportsko – zabavna manifestacija za sve uzraste

Comments are closed.