dance inn zagreb 2019

Dance Inn – predstavljanje radova umjetnika iz područja suvremenog plesa

Kazališna grupa de facto najavljuje novo izdanje pop-up festivala Dance Inn, koji će se u ovom jesenskom izdanju održavati 28. i 29 rujna 2019. godine Laubi – kući za ljude i umjetnost. Dance Inn nastao je u jesen 2017. godine, kao novi festivalski koncept u Hrvatskoj, kojem je cilj u kratko vrijeme predstaviti radove različitih umjetnika iz područja suvremenog plesa.

Dance Inn Autumn 2019 održava se u suradnji s prostorom Lauba, koja se svojim recentnim zbivanjima istaknula kao važno mjesto u kulturnom životu Zagreba.

Ovaj pop-up dance festival otvorit će solo predstava francuskog umjetnika Pola Pia Ecce (H)ommo, nakon čega slijedi koncert Radovana Ruždjaka i Tome Gavranovića MRFTB.

Drugog, ujedno i zadnjeg dana festivala očekuje nas premijerna solo izvedba FUNERAL FOR MY 20’S (Sabina Perry i Koraljka Begović) i solo izvedba Matije Ferlina Staging a play: Antigone.

Raspored događanja

  • 28. rujan, 20 sati: Pol Pi – Ecce (h)omo
  • 28. rujan, 21:30 sati: MiRaFooTo koncert
  • 29. rujan, 19 sati: Sabina Perry – Funeral for my 20’s
  • 29. rujan, 20 sati: Matija Ferlin – Staging a play: Antigone

Ulaznice za sve izvedbe stoje 50, a za umirovljenike i studente 30 kuna. Ulaznice za izvedbu mogu se rezervirati upitom na mail adresu 21defacto@gmail.com.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - -

1 thought on “Dance Inn – predstavljanje radova umjetnika iz područja suvremenog plesa

Comments are closed.