damir kedžo - #odsobedosobe - 2020

Damir Kedžo uljepšava dan u novom izdanju glazbenog projekta #OdSobeDoSobe

Započinje novi tjedan i započinje novo izdanje projekta #OdSobeDoSobe, a ponedjeljak, 27. travnja 2020. godine nam dan uljepšava Damir Kedžo! Točno u 18 sati na YouTube kanalu Unisona ili na webu Večernjeg lista pogledajte i poslušajte dvije Kedžine pjesme – aktualnu pobjednicu Dore “Divlji vjetre” i pjesmu “Poljubi me sad”. Kedžo kao i svi hrvatski glazbenici dane u karanteni krati pjevajući, svirajući i družeći se putem društvenih mreža sa svojim fanovima. U prošlotjednom izdanju još jednog projekta pod palicom Unisona Kad sve ovo završi, prvo ću… otkrio nam je kako jedva čeka vidjeti svoju obitelj na Krku i vratiti se u studio snimati nove pjesme s kolegama glazbenicima.

Pridružite se projektu #OdSobeDoSobe

Podsjećamo, pozivaju se glazbenici, autori, izvođači i producenti da se uključe i Unisonu pošalju svoje snimke. Do sada smo imali priliku vidjeti i čuti brojne hrvatske glazbenike koji su se odazvali pozivu na sudjelovanje u projektu #OdSobeDoSobe poput Tončija Huljića, Giuliana, Antonije Šole, Šime Jovanovca, Mie Dimšić i drugih.

Podršku su dali i drugi medijski partneri tako da Damira Kedžu, kao i ostale glazbenike možete pogledati i u emisiji POPROCK.HR na HTV-u, zatim na CMC televiziji, te na portalima Mixer.hr, Popmix.hr, Sesvete danas, Zagreb.info i Karlovački.hr. Projektu su se priključile i lokalne tv postaje TrendTv iz Karlovca, Televizija Šibenik i zagrebačka Z1 televizija.


  • foto: Anushcka

PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - -

1 thought on “Damir Kedžo uljepšava dan u novom izdanju glazbenog projekta #OdSobeDoSobe

Comments are closed.