croagro 2023

CroAGRO 2023 i Sajmovi hrane i zdravog življenja 2023 održavaju se na Zagrebačkom velesajmu od 30. studenog do 3. prosinca 2023. godine

Okupljeni pod zajedničkim sloganom “Više od sajma”, sajmovi CroAGRO i Sajmovi hrane i zdravog življenja, ponudit će na Zagrebačkom velesajmu vrhunski izlagački, ali i popratni edukativni i zabavni program. Partneri sajmova posebno su se fokusirali na stručni dio tako da se tijekom četiri dana trajanja sajmova održavaju brojne aktivnosti. Također, najavljujemo i nagradnu igru za sve posjetitelje za koju su sponzori osigurali zanimljive nagrade.


Pred nama je završno odbrojavanje do otvorenja jedinstvenih sajmova – CroAGRO i Sajmovi hrane i zdravog življenja – posvećenih poljoprivredi, hrani i zdravim stilovima života. Čak dva sajma u istom terminu i po cijeni samo jedne ulaznice. A oni će se održati od četvrtka do nedjelje, od 30. studenoga do 3. prosinca 2023. godine na Zagrebačkom velesajmu!

Ova dva sajma održavat će se od 30. studenog do 3. prosinca 2023. godine

Iz bogatog programa izdvajamo teme Agronomskog fakulteta “Izazovi i potencijali navodnjavanja agro-ekosustava Republike Hrvatske”, “Inovativni pristupi gospodarenja vodom u poljoprivredi: primjeri dobrih praksi uslijed klimatskih promjena” i “Gradska poljoprivreda – mit ili stvarnost”. Sajam CroAGRO 2023 će istovremeno biti i platforma za promoviranje poljoprivrednih zanimanja, ali i planiranje i raspravu o perspektivama ove gospodarske grane. Dodajmo i da je “Unaprjeđenje održivog turizma kroz primjenu biodinamičkih poljoprivrednih praksi” tema na koju će izlagati dr. sc. Dijana Posavec iz Centra dr. Rudolf Steiner.

Zemlja partner Sajmova hrane i zdravog življenja je Indija. Uz njihov kolektivni nastup ističemo predstavljanje jedne od njihovih najvećih tvrtki ayurvedske hrane i pripravaka te kuharske radionice s prosom kao glavnom namirnicom. Uz mogućnost kupnje zdravih namirnica od meda i agruma do brojnih proizvoda označenih oznakama izvornosti i kvalitete pa sve do promocije prvog priručnika o Apipedagogiji… Ukratko, nema čega nema na našim sajmovima. Čekaju vas zatvoreni i grijani paviljoni, popusti i degustacije, ali i atraktivna izložba traktora oldtimera! Treba li bolja pozivnica? Vidimo se na Zagrebačkom velesajmu! Sve dodatne informacije doznajte na mrežnim stranicama sajma CroAGRO i Sajmova hrane i zdravog življenja.

VIDEO: Najava za sajmove CroAGRO i Sajmovi hrane i zdravog življenja za 2022. godinu

Tagged