corona sunsets sessions 2022 | zagrebački plesni centar zagreb

Corona Sunsets Sessions 2022 – uživajte u zelenoj oazi krova ZPC-a uz DJ ritmove

Svi u kalendare svojih ljetnih druženja moraju upisati srijedu, 29. lipnja, jer upravo s ovim datumom kreće događanje koje se željno iščekuje s prvim danima ljeta – počinje Corona Sunsets Sessions 2022! Nakon prošlogodišnje jubilarne pete godine ponovo se “otvaraju vrata” ka najljepšim zalascima sunca nad Zagrebom koje najavljuje dugo i toplo ljeto u metropoli!

Za one koji uspiju pobjeći na jug, ova zelena oaza na krovu Zagrebačkog plesnog centra sjajna je utjeha kad se vrate na asfalt, a za one koji nemaju tu priliku. Za sve njim će hladno Corona pivo i signature Corona kokteli bit će spas u vrućim ljetnim danima i noćima sve do nedjelje, 31. srpnja 2022. godine. Lokacija na koju se bježi od vrućine gradskog asfalta i uživa u nevjerojatnom pogledu na grad ponovno je spremna. A ove godine oduševit će posjetitelje posebnim uređenjem i detaljima inspiriranim prirodom, zalascima sunca i ljetom.

Najpoznatiji event u Zagrebu nije omiljen samo među onima koji obožavaju hladnu Coronu s kriškom limete, već i za one koji poslijepodneva i večere vole provoditi u dobroj atmosferi, uz DJ ritmove i kutke u kojima se može samo chillati i uživati. Tako će više od mjesec dana u ovom pop up baru moći uživati svi Zagrepčani, ali i turisti koji već, pomalo, osvajaju grad. Upijanje zadnjih zraka sunca prije čarobnog zalaska svima će potvrditi samo jedno. Ostati ljeti u Zagrebu uopće nije loša ideja.

Corona Sunsets Sessions vas poziva na dobro poznati zagrebački krov, u zelenu oazu i debeli hlad

Neizostavne ležaljke, vreće za chillanje, “klupice” za veća društva i poneka iznenađenja čekaju ljubitelje Corona piva u ovoj zelenoj oazi. A dodajmo da je Corona Sunset Sessions u svojih pet godina postojanja osvojila društvene mreže. Fotkanje, grickanje snackova, isprobavanje Corona koktela ili rashlađivanje uz Corona pivo koje ne može “proći” bez kriške limete? Svejedno je koji ste tim. Na dobro poznatom zagrebačkom krovu, u zelenoj oazi i debelom hladu Vas čeka sve to!

Skriven od pogleda i ljetnih temperatura, Corona Sunsets Sessions prvi je vjesnik ljeta. Događaj koji se ne smije propustiti počinje u srijedu, 29. lipnja. A možete ga posjetiti sve do nedjelje, 31. srpnja 2022. godine. I dodajmo, ovo događanje će biti otvoreno svaki dan od 17 do 23 sata. Više detalja možete pronaći na službenom Facebook eventu.

Tagged