sunsets sessions zagreb 2021

Corona Sunsets Sessions 2021 – pivo i čagica je recept za savršeno ljeto u Zagrebu

Zagrebačko ljeto i ove godine počinje otvorenjem događaja koji se željno iščekuje svake godine – po peti puta Corona Sunsets Sessions je sa nama! Happening dolazi na krov Zagrebačkog plesnog centra u petak, 25. lipnja 2021. godine, na lokaciju na koju se bježi od vrućine gradskog asfalta i uživa u nevjerojatnom pogledu na grad.


Osim što se slave topli dani i duže noći, ove se, 2021. godine, hladnom Corona pivom nazdravlja jubilarnoj, petoj sezoni globalno poznatog eventa u metropoli. Hladna Corona s kriškom limete u ruci i čagica uz DJ ritmove recept su za savršeno ljeto u gradu. A možda i za pokoje after work osvježenje ili romantično druženje.

Više od mjesec dana u ovom Corona pop up baru moći će uživati svi Zagrepčani. Ali i turisti koji već, malo-pomalo, osvajaju grad. Upijanje zadnjih zraka sunca prije čarobnog zalaska svima će potvrditi samo jedno – ostati ljeti u gradu uopće nije loša ideja.

Corona Sunsets Sessions je najinstagramičnija destinacija u gradu koja nas neće iznevjeriti

Neizostavne ležaljke, vreće za chillanje i posebno dizajnirana klupica za fotkanje tek su dio nevjerojatnog uređenja ove zelene oaze u koju baš svi moraju pobjeći. Pogotovo na pivo uz krišku limete ili signature Corona koktele. Plaža i more s hladnom Coronom u ruci nikada nisu bili bliže.. Baš kao i stvaranje novih ljetnih uspomena i anegdota.

Skriven od pogleda i ljetnih temperatura, Corona Sunsets Sessions svoje slavljeničko izdanje počinje u petak, 25. lipnja. Na krovu ZPC-a možete se zabavljati sve do nedjelje, 1. kolovoza 2021. godine. Događaj koji se ne smije propustiti bit će otvoren svaki dan od 17 do 23 sata. Ulaz je besplatan, a više detalja o ovom ljetnom happeningu možete doznati na službenoj Facebook stranici.

Tagged