chill and grill festival - jarun zagreb - 2021.

Chill & Grill festival – gastronomski festival na Jarunu uz DJ-e i svirke uživo

Chill & Grill festival održava se na zagrebačkom Jarunu od četvrtka, 24. lipnja do nedjelje, 4. srpnja 2021. godine. Osim live svirki odličnih bendova i DJ nastupa svih 10 dana, Chill&Grill festival poznat je i kao veliki gastronomski događaj.

To je ultimativni festival ljubitelja roštilja, gastronomskih delicija iskusnih majstora i finog pića. Chill&Grill i jarunska destinacija pružaju idealan bijeg od gradske vreve i osvježenje za vruće ljetne dane. Sam festival otvoren je od 16 do 23 sata, a vikendom od 12 do ponoći. Naravno, uz pridržavanje svih mjera Stožera.


Fe­stival će se održati na prostranoj li­vadi između pizzerije Dalma­tino i košarkaškog igrališta – u blizini prvog ulaza s Horva­ćanske u RŠC Jarun. Čitav program i više informacija o ovom gastro – zabavnom eventu potražite i na mrežnim stranicama na adresi chillgrill.hr.

Bend Sunnysiders okupirat će Chill & Grill festival u subotu, 26. lipnja u 18 sati

Blues rock sastav Sunnysiders predvođen je karizmatičnim autorskim snagama – Borisom Hrepićem Hrepom iz Daleke obale i Antonijom Vrgoč Rolom. U 10 godina postojanja bend je zabilježio brojne uspjehe, a taj jubilej okrunili su novim, iznimno hvaljenim, 4. studijskim izdanjem The Bridges. On je objavljen u listopadu 2020. za diskografsku kuću Dancing Bear. S tog albuma, na kojem su ugostili vrhunska glazbena imena, izdvojili su par genijalnih singlova. To je ljubavna blues balada You’re not that good for me to cry s Yogijem Lonichem te najnoviji, drugi singl No Pockets In The Grave. A kroz tu pjesmu podsjetili su nas na prolaznost života i važnost nematerijalnih vrijednosti.

Sunnysiders su tako oduševili ne samo domaću, već i svjetsku kritiku, smjestivši se i na top listama specijaliziranih blues radio postaja i magazina diljem svijeta. Od Amerike, Kanade, Nizozemske, Francuske, Švicarske, Austrije, preko Grčke i Bugarske. Ali i sve do Izraela i Australije, a pojavljuju se i na brojnim, relevantnim playlistama na digitalnim platformama. Svega nekoliko dana nakon svirke na Chill&Grill festivalu, Sunnysidersi odlaze na jug. Idu u Trilj, gdje nastupaju na četvrtom Thrill Blues Festivalu, koji će se održati 2. i 3. srpnja 2021. godine. Više o tom blues festivalu doznajte na službenoj Facebook stranici.

Video: Sunnysiders ft. Yogi Lonich – You’re Not That Good For Me To Cry

Tagged