celine dion - courage world tour 2019

Celine Dion – jedna od najcjenjenijih zvijezda pop-glazbe dolazi u Arenu Zagreb

Kanadska pjevačica Celine Dion, jedna od najpoznatijih i najcjenjenijih zvijezda u povijesti pop-glazbe po prvi puta nastupa u Zagrebu! Ona će održati svoj zagrebački koncert u petak, 5. lipnja 2020. godine u Areni Zagreb. Dodajmo da je ovak koncert dio je velike svjetske turneje “Courage World Tour” koja obuhvaća stotinu gradova.


Na toj će turneji koja je započela sredinom rujna 2019. godine u kanadskom Quebecu, Celine Dion promovirati svoj novi studijski album Courage. Album će svjetlo dana ugledati u petak, 15. studenog 2019. godine, a prije samog albuma izašle su pjesme Imperfections, Lying Down i Courage.

Europski dio turneje započet će u subotu, 23. svibnja 2020. godine u Poljskoj. Turneja Courage World Tour obuhvatit će gradove u više europskih zemalja, a među njima se našao i Zagreb. Organizatori najavljuju jedinstven glazbeni doživljaj, a očekuje se velik broj obožavatelja te pjevačice, s obzirom na to da je zagrebački koncert jedini u regiji.

Ulaznice za koncert u sklopu turneje “Courage World Tour”

Prodaja karata započela je početkom listopada 2019. godine, a možete ih kupiti u Glazbenoj knjižari Rockmark te u sustavu Eventima. Cijene ulaznica, zavisno od sektora u Areni, kreću se od 445 do 6890 kuna, koliko iznosi cijena The Diamond Vip Packagea.

Taj najskuplji paket sadrži jednu ulaznicu u VIP parteru u prva dva reda te dizajnerski portfolio turneje kreiran isključivo za Celine Dion VIP goste. Uz to dobit ćete i kolekciju poklona, skica, ilustracija, fotografija i uspomena te prigodnu VIP akreditaciju turneje i odgovarajuću vezicu.

O Celine Dion

Celine Dion jedna je od najuspješnijih izvođača u povijesti pop glazbe. Do osamnaeste godine osvojila je brojne nagrade i dominirala top ljestvicama tijekom devedesetih godina 20. stoljeća. Tijekom svoje 35-godišnje karijere prodala je gotovo 250 milijuna albuma.

Celine je rođena u Charlemagneu u Québec u Kanadi 30. ožujka 1968. godine. Iza sebe ima pet Grammyja, dva Oscara, sedam američkih glazbenih nagrada, 20 Juno nagrada i 40 nagrada Félix. Osvajanjem nagrade Diamond Award 2004. potvrđen joj je status najprodavanije umjetnice svih vremena, a 2016. godine Billboard joj je dodijelio nagradu za životno djelo. Više o Celine doznajte na njezinoj službenoj stranici na adresi celinedion.com.

VIDEO SPOT: Celine Dion – Courage

Tagged