celine dion / courage world tour 2019

Celine Dion – jedna od najcjenjenijih zvijezda pop-glazbe dolazi u Arenu Zagreb

Kanadska pjevačica Celine Dion, jedna od najpoznatijih i najcjenjenijih zvijezda u povijesti pop-glazbe po prvi puta nastupa u Zagrebu!

Celine Dion održat će u Areni Zagreb koncert 5. lipnja 2020. godine. Koncert u Areni dio je velike svjetske turneje Courage World Tour koja obuhvaća stotinu gradova. Na toj će turneji, koja je započela sredinom rujna 2019. godine u kanadskom Quebecu, pjevačka će zvijezda promovirati svoj novi studijski album Courage koji izlazi 15. studenoga 2019. godine, a prije samog albuma izašle su pjesme Imperfections, Lying Down i Courage.

>>> PROČITAJTE VIŠE: Luka Modrić gostuje na ovogodišnjem 42. sajmu knjiga Interliber

Europski dio turneje započet će 23. svibnja 2020. godine u Poljskoj, a obuhvaća gradove u više europskih zemalja, među kojima je i Zagreb. Organizatori najavljuju jedinstven glazbeni doživljaj, a očekuje se velik broj obožavatelja te pjevačice obzirom na to da je zagrebački koncert jedini u regiji.

Ulaznice za koncert Celine Dion

Prodaja karata započela je početkom listopada 2019. godine, a možete ih kupiti u Glazbenoj knjižari Rockmark te u sustavu Eventima. Cijene ulaznica, zavisno od sektora u Areni, kreću se od 445 do 6890 kuna, koliko iznosi cijena The Diamond Vip Packagea.

Taj najskuplji paket sadrži jednu ulaznicu u VIP parteru u prva dva reda, dizajnerski portfolio turneje kreiran isključivo za Celine Dion VIP goste, kolekciju poklona, skica, ilustracija, fotografija i uspomena te prigodnu VIP akreditaciju turneje i odgovarajuću vezicu.

>>> PROČITAJTE VIŠE: Dani Okusa hrvatske tradicije – Srijem i Slavonija pozivaju Vas na gurmanski doživljaj

Celine Dion jedna je od najuspješnijih izvođača u povijesti pop glazbe. Do osamnaeste godine osvojila je brojne nagrade, dominirala top ljestvicama devedesetih, a tijekom svoje 35-godišnje karijere prodala je gotovo 250 milijuna albuma.

O Celine Dion

Celine Dion rođena je u Charlemagneu (Québec, Kanada) 30. ožujka 1968. godine. Iza sebe ima pet Grammyja, dva Oscara, sedam američkih glazbenih nagrada, 20 Juno nagrada i 40 nagrada Félix.

Osvajanjem nagrade Diamond Award 2004. potvrđen joj je status najprodavanije umjetnice svih vremena, a 2016. godine Billboard joj je dodijelio nagradu za životno djelo.

Ključne riječi (tagovi): - - - - -