buč kesidi - dvorište alu zagreb - rujan 2021.

Buč Kesidi dodao još dva koncerta u Dvorištu ALU – održat će 5 nastupa!

Nakon rasprodana tri koncerta u dvorištu Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu, grupa Buč Kesidi odsvirat će još dva koncerta! Uz već dogovorena tri nastupa, dogovorena su još dva datuma u istom prostoru – koncerti će se održati i u utorak i srijedu, 28. i 29. rujna 2021. godine.

Po prvi puta od 80-tih i kultne serije koncerata grupe Azra u Kulušiću, jedan bend će nastupati u Zagrebu više od tri dana zaredom! Rock dvojac Buč Kesidi u prekrasnom dvorištu Akademije u Ilici svoj će serijal započeti 24., a završiti 29. rujna. Između tih datuma održat će, zasad, ukupno pet koncerata! Podsjetimo, prve dvije svirke rasprodale su se za manje od 10 sati, a njima se uskoro pridružila i treća… Logično je bilo dodati još dvije. Zagreb je uhvatila “Euforija”.


Oba dodana koncerta su u limitiranom kapacitetu od po 400 ulaznica. One će biti dostupne u prodaji od četvrtka, 26. kolovoza od 14 sati. Cijena će im biti 80 kuna, možete ih kupiti na svim prodajnim mjestima Eventim. Ostane li koja ulaznica, na dan koncerta će se prodavati po 100 kuna. Više o bendu Buč Kesidi doznajte na njihovoj Facebook stranici.

Video: Buč Kesidi – Đuskanje ne pomaže

Tagged