brundanje 2024 | pivovara medvedgrad zagreb

Brundanje 2024 | Najjače hrvatske rock ikone nastupaju 5. i 6. srpnja povodom 30. rođendana Pivovare Medvedgrad

Pivovara Medvedgrad u petak i subotu, 5. i 6. srpnja 2024. godine u svom dvorištu u Huzjanovoj 36 organizira Brundanje! A tako ujedno i slavi svoj veliki jubilej i to na najrockerskiji mogući način – s dva dana nezaustavljivog Brundanja – Craft, Rock & Street Food festivala! I dodajmo, ovaj godišnji event polagano postaje epicentar rock scene u Hrvatskoj, a okupit će najjače aktere koji su obilježili glazbenu scenu.

Prvog dana festivala Brundanje 2024, u petak, 5. srpnja, publika će biti zapljusnuta valom dobrih vibracija uz nastupe bendova Jonathan, Goran Bare & Majke i Let 3. Njihovi tekstovi i glazba već su odavno postali neizostavnim dijelom kolektivne glazbene svijesti. A sada će ponovno oduševiti srca obožavatelja. Jonathan, koji je prošle godine na istoj adresi oduševio publiku i ove godine obećava spektakl i upoznavanje s pjesmama s novog albuma.

Goran Bare uz Majke, pjesnik je ulice i glas generacija. A on nije samo glazbenik – on je ikona. Njegove duboke, emotivne tekstove, isprepletene s nevjerojatnom glazbenom kompozicijom, stvorile su himne koje su dotakle srca mnogih. A što reći za Let 3? Njihova glazba izaziva granice, probija tabue i otvara vrata prema neistraženim prostorima ljudske mašte. Njihovi stihovi su izazovni, ritmovi zarazni, a scenski nastupi nezaboravni. Ne pristaju na kompromise, već stvaraju svoj vlastiti put kroz glazbu, umjetnost i provokaciju.

Brundanje 2024 u subotu, 6. srpnja, donosi još eksplozivniji lineup

Subota, 6. srpnja, na Brundanje donosi još eksplozivniji lineup s nastupima Savršenih marginalaca, Kojota, Jure Stublića & Filma i Pips Chips & Videoclipsa. Ovi bendovi ne samo da su oblikovali generacije, već su i osvojili značajna mjesta u povijesti domaće glazbe. Savršeni marginalci, četvorka koju čine Suba, Zoki i Šoki iz Hladnog piva te Krmpa iz Deafness By Noize, otvaraju drugu večer, svirajući isključivo prva tri albuma Hladnog piva.

Kojoti, legendarni domaći blues rockeri i ove će godine podsjetiti na nezaboravne glazbene trenutke. Moderni pop sastav Pips Chips & Videoclips poziva vas da pripremite glasnice, jer vas Pipsi, predvođeni legendarnim Ripperom, očekuju s repertoarom kojeg publika obožava. Jura Stublić & Film još je jedan od glazbenika i kantautor, čiji su hitovi obilježili generacije. Od emotivnih balada do energičnih rock himni, Stublić će vas provesti kroz širok spektar emocija i glazbenih senzacija te učiniti sve da Brundanje 2024 dugo pamtite.

Osim glazbe na Brundanju ćete moći okusiti brojne pivske pripravke i dobro jesti

Na Brundanju se ne favorizira samo glazba, već se na ovom Craft, Rock & Street Food festivalu spaja tridesetogodišnja pivarska tradicija Pivovare Medvedgrad sa širokim izborom piva za svačije nepce te vrhunski street food. Ukratko, očekujemo vas u petak i subotu, 5. i 6. srpnja 2024. godine, kada će se dvorište Pivovare Medvedgrad u Huzjanovoj ulici 36 u Zagrebu pretvoriti u metropolu hrvatskog rocka.

U petak, 5. srpnja, koncerti počinju od 20, a u subotu, 6. srpnja, od 19 sati. Ulaznice možete kupiti po cijeni od 25 eura po danu. Nabavite svoje ulaznice na vrijeme i pridružite nam se na proslavi 30. rođendana, na Brundanju. Ovo je vikend koji se ne propušta! Pripremite se za dva dana intenzivnog rocka, piva i gastronomskih užitaka u Pivovari Medvedgrad. Više informacija doznajte na službenoj Facebook stranici festivala.

VIDEO: Kojoti – Danima | Let 3 – Mama ŠČ

Tagged