daughter 2020

Britanski indie folk band “Daughter” premijerno nastupa u Hrvatskoj u klubu Močvara

Britanski indie folk band “Daughter” premijerno će nastupiti u Hrvatskoj, i to u ponedjeljak, 10. kolovoza 2020. godine u zagrebačkom klubu Močvara.

Trio Daughter grupa je u kojoj su se kreativno pronašli Elena Tonra i Igor Haefeli koji su bili i par baš u vrijeme stvaranja pjesama za prva tri EP izdanja te debut If You Leave objavljen za kultni britanski label 4AD. Album je uhvatio fantastične kritike indie medija i bendu osigurao turneje s izvođačima poput The National.

Tri godine kasnije, u siječnju 2016. objavljen je nasljednik, Not To Disspear, a već sljedeće sezone instrumentalni soundtrack za video igru Life Is Strange: Before The Storm. Taj neobičan angažman se zapravo slaže s gotovo redovitom praksom korištenja glazbe grupe Daughter u popularnoj kulturi, ponajviše u serijama. Čuti ih se može u izuzetno gledanim naslovima poput Altered Carbon, Teen Wolf i Grey’s Anatomy.

Bend je za 2020. najavio novo studijsko izdanje koje će promovirati na europskim festivalima i svega nekoliko klupskih nastupa, poput najavljenog u Močvari 10. kolovoza.

Ulaznice u prodaju kreću u četvrtak, 20. veljače po early bird cijeni od 100 kn. Ta cijena je na snazi do 22. ožujka, dok će od 23. ožujka do 9. kolovoza za ulaz trebati izdvojiti 120 kuna. Na sam dan koncerta cijena ulaznice će iznositi 150 kuna.

Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a) te sva prodajna mjesta Eventima.

Ključne riječi (tagovi): - - - -