božo vrećo

Božo Vrećo nakon rasprodanih nastupa u Europi dolazi u Lisinski

Nakon rasprodanih nastupa po Europi, majstor sevdaha Božo Vrećo dolazi u zagrebačku koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog 22. listopada 2019. godine. Za ovaj izvanredni novi susret s ovdašnjom publikom u prodaji je ostalo još svega 20% dostupnih ulaznica, zato požurite! Tijekom rujna Božo Vrećo rasprodao je koncerte u Beču i Münchenu, a ulaznica više nema niti za gostovanje u ljubljanskom Cankarjevom domu 17. listopada. Uz Zagreb, u koji stiže pet dana nakon Ljubljane, poznato je još nekoliko koncertnih datuma u nadolazećim mjesecima – Opatijski Gervais centar tempiran je 8. studenog, a beogradski Sava centar 14. prosinca.


Drugog dana veljače na rasporedu je Volkhaus u Zürichu, 28. ožujka Neues Schloss u Stuttgartu, a sljedećeg dana Volksbuhne am Rudolfplatz u Kölnu.

Božo trenutno snima album pjesama s Balkana s Edinom Karamazovim, čija se objava očekuje u sljedećih nekoliko mjeseci.

Ulaznice za koncert u Lisinskom nalaze se u prodaji kroz sustave Eventima i Ulaznice.hr, na svim njihovim prodajnim mjestima, kao i naravno na blagajni Lisinskog i njihovim web stranicama. Cijene ulaznica iznose 130, 160 i 190 kuna, ovisno o sektoru sjedenja.

Božo Vrećo

Božo Vrećo rođen je u Foči (BiH), 18. listopada 1983. godine) bosanskohercegovački je umjetnik, interpretator i autor tradicionalnih bosanskohercegovačkih pjesama.

Možda je najpoznatiji po a capella izvođenju sevdalinki i kombinacijama tradicionalnog sevdaha sa elementima jazza, soula i bluesa.

Po obrazovanju, Božo Vrećo je magistar arheologije.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged