DJ Phat Phillie 2020

Boogaloo ovaj vikend otvara ljetnu terasu s bogatim zabavnim programom!

Klub Boogaloo nadolazeći produženi vikend (20. i 21. lipanj 2020. godine) otvara “bicikl drive-in terasu” na koju se može i upedalirati ili izvesti svog ljubimca na piće, koncert, radionicu ili stand-up show. Bit će tu i filmskih projekcija, buvljaka, kvizova, turnira, DJ programa, kao i čitav niz drugih događaja na ljetnoj terasi u ovoj nadasve zanimljivoj godini, a za Vas su pripremljene su i akcijske cijene pića.


RASPORED ZA LIPANJ

Subota, 20. lipanj

Dream Catcher radionica – Od starog kotača bicikla do novog ukrasa (od 18 do 20 sati): Radionica za sve od 7 do 77 godina. Recikliramo dijelove bicikla i tekstil te stvaramo “dream catchere” za koje su Indijanci vjerovali da hvataju noćne more. Mi ćemo napraviti suvremene dream catchere, a svakome je ostavljeno za misliti hoće li se nešto loše u njih zaplesti i onda nestati ili imaju neku drugu osobnu funkciju.

STUDIO 54 (80s, Funky, Rock – DJ Chicak & DJ MRX – Ulaz je besplatan, a program traje od 18 da 24 sata): Dj Chichak i Dj Mrx već su više od 15 godina sinonim za Studio 54 partyje u Zagrebu! Tako će i ovu subotu, 20. lipnja na terasi Boogalooa složiti funky, soul, disco, rock plejlistu za finu čagicu. Bit će to lagani povratak u sedamdesete i osamdesete. Očekujte dakle velikane kao što su Chic, Donna Summer, Pointer Sisters, Barry White, David Bowie, Eurythmics…

Nedjelja, 21. lipanj

Dream Catcher radionica – Od starog kotača bicikla do novog ukrasa (od 18 do 20 sati)

Projekcija filma Zagrebački ekvinocij (Ulaz je besplatan, projekcija počinje u 21:15 sati): Za nadolazeći produženi vikend pripremili smo kino pod zvijezdama i besplatnu projekciju već sada kultnog filma čitave jedne generacije koja brije na trap.

DJ party Samo Kaos (počinje u 23 sata, a upad iznosi 20 kuna): Nakon projekcije druženje nastavljamo uz vrlo popularni klupski trap program Samo Kaos.

Srijeda, 24. lipanj

Afterwork party u 17 sati: Happy hour cijene pića i ugodna lounge muzika. Taman poslije posla, a prije (ne)odlaska doma.

Pedja Bajović Stand-up (počinje u 21 sat, a ulaz je besplatan): Pedja Bajović je pionir, pokretač naše scene stand-up komedije. Nakon višemjesečne korona pauze ovo će biti njegov će prvi nastup s temama koje živimo na ovim našim prostorima.

peDJa (ulaz je besplatan, a program počinje u 22 sata): Nakon stand-up showa uslijedit će Pedjin DJ angažman, a muzički opus će biti sukladan onomu što mu je prethodilo: ex & post YU glazba iliti muzika!

Četvrtak, 25. lipanj

Afterwork party od 17 sati

Hoopster NBA kviz od 20 sati: Odigrajte kviz ili ga samo pogledajte i dobro se nasmijte. Prijave molimo isključivo u inbox Hoopster facebook ili instagram stranice. Nagrade očekuju prvoplasiranu, drugoplasiranu i predzadnju ekipu!

Petak, 26. lipanj

Afterwork party od 17 sati

Blackout Classic w/ Phat Phillie (počinje u 21 sat, a upad iznosi 20 kuna od 22 sata): Phat Phillie je DJ svjetskog kalibra koji na gaže već 30 godina fura punu torbu vinyla i širi zvukove nerafiniranog i tvrdog underground i classic hip-hopa.

Subota, 27. lipnja

Happy Bicycle Hour (od 17 sati): Happy hour cijene pića i ugodna lounge muzika uz male biciklističke razgovore, pumpanje guma i podmazivanje.

Romantični retro party: DJ Alen Vitasović i DJ Šajeta (od 21 sat; upad 20 kuna od 22 sata): Veliki Alen i Šajo po prvi puta u ulozi DJ-a. Sigurna zabava i smijeh do suza.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged