bjelovarski sajam 2023 | sajamski prostor gudovac

Bjelovarski sajam 2023 – 30. izdanje bjelovarske jesenske manifestacije održava se od 8. do 10. rujna 2023. godine na Sajamskom prostoru Gudovac

30. izdanje jesenske manifestacije “Bjelovarski sajam” održat će se od petka, 8. do nedjelje, 10. rujna 2023 godine. A mjesto održavanja je također tradicionalno – na Sajamskom prostoru Gudovac u Bjelovaru. I dodajmo, uz tradicionalnu sajamsku manifestaciju, također će se održati i 30. Državna stočarska izložba, 7. Peti element – sajam grijanja i obnovljivih izvora energije te 6. Drvni svijet – sajam opreme za šumarstvo i drvne tehnologije.


“Naš jesenski Bjelovarski sajam će se održati na našoj izložbenoj površini od 100.000 kvadratnih metara, odnosno deset hektara. Možemo reći da je sajamski prostor popunjen, kao i naše staje. Proljetni sajam je po vanjskom izložbenom prostoru postao veći nego jesenski, ali jesenski ima staje popunjene sa životinjama. Također, izlagači dolaze iz desetak europskih zemalja. Bjelovarski sajam je uglavnom opreme za stočarstvo, međutim u sklopu sajma je i Drvni svijet, Peti element i Obnovljivi izvori energije. A sajam prate razni okrugli stolovi i stručna predavanja”, rekao je Zlatko Salaj, direktor tvrtke Bjelovarski sajam.

Cijena ulaznice za odrasle iznosi šest eura. Četiri eura je za umirovljenike i djecu, a obiteljska karta košta deset eura. Djeca do škole ne plaćaju ulaz, višednevna ulaznica iznosi deset eura, dok tri eura košta ulaznica za studente i đake. I dodajmo,sajam će pratiti dosta kulturno-umjetničkog programa, ali i nešto više ugostitelja nego ranijih godina. A na radost mnogih, parking više ne bi trebao biti problem. Naime, uređeno je par hektara dodatnog parkirališnog prostora u krugu sajma u Gudovcu. Više informacija o manifestaciji Bjelovarski sajam 2023 doznajte na mrežnim stranicama na adresi bj-sajam.hr.

VIDEO: Kako je prošao proljetni 24. Bjelovarski sajam u Gudovcu

Tagged