repetitor 2019

Beogradska post-punk senzacija Repetitor nastupa u Tvornici kulture

Beogradska post-punk senzacija Repetitor svojim je odličnim nastupima već godinama najveća koncertna atrakcija u regiji, a to dolaze potvrditi i u zagrebačku Tvornicu kulture gdje će nastupiti 30. studenog 2019. godine. Nebrojene turneje kojima su prošli ne samo regiju, već i čitavu Europu, koncerti u Rusiji i Kini, turneja s Arcade Fire, samo su neke od crtica koje ovaj trio iz Beograda čine jedinstvenim. Sa tri albuma iza sebe i četvrtim u pripremi, osvojili su veliku bazu fanova i pobrali sjajne kritike, ali prije svega su poznati kao bend koji na koncertima radi show i proizvodi eksploziju energije koja nikoga ne ostavlja na mjestu.


Repetitor su svoj prepoznatljivi zvuk polako gradili pod utjecajem žestokog rock‘n’rolla, post-punka i svega između. U svojem repertoaru donose pjesme koje prelaze granice žanrova i koje su izgrađene na energičnom odnosu instrumenata i vokala, postupno gradeći karakterističan kotrljajući zvučni zid koji gazi sve pred sobom.

Repetitor bez sumnje predstavlja najbolje od suvremene garage rock scene Balkana. Bend čine Boris Vlastelica (gitara, vokal), Ana Marija Cupin (bas gitara, vokal) i Milena Milutinović (bubanj, vokal).


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged