band jonathan rijeka / 2021.

Bend Jonathan održava ljetni open air koncert u dvorištu Likovne akademije

Jonathan, popularni riječki indie rock bend, stiže u dvorište zagrebačke Akademije likovnih umjetnosti. Ovaj open air koncert održat će se u petak, 27. kolovoza 2021. godine, a počet će u 20 sati. Predlažemo Vam da ne propustite nastup jednog od najboljih live bendova cijele regije.

Oni oduševljavaju svojim visokoenergetskim nastupima gdje god da se pojave. A koncert u dvorištu ALU-a u Ilici prava je prilika za sve one koji su ih do sada propustili… Ili jednostavno žele ponoviti “Jonathan gradivo”. Koncert će biti organiziran sukladno sa svim aktualnim mjerama, a broj ulaznica ograničen je na 350. Zato požurite po svoju ulaznicu za koju ćete morati izdvojiti 80 kuna (ili 100 na dan koncerta).


Dvorište Akademije likovnih umjetnosti je prostor u kojem bend nikada nije nastupao. Kroz cjelovečernji nastup i puni headlinerski set dolaze predstaviti presjek svog rada i pjesme sa svih izdanja do sada. Dodajmo da je bend Jonathan u 2021. godinu ušao glazbeno, vizualno i estetski resetiran, uz sjajan singl Falling kojim najavljuju novi album.

Nakon sjajnog koncerta za otvaranje Hala parka u svibnju uz Je Veux te nastupa u dvorištu Močvare početkom srpnja zajedno s Lovely Quinces, Jonathan završavaju svoju, na neki način, malu zagrebačku ljetnu turneju, ovim velikim samostalnim koncertom u dvorištu Likovne akademije. Više o bendu doznajte na njihovoj mrežnoj stranici na adresi jonathanband.com.

Video: Jonathan – Falling

Tagged