buč kesidi - zoran zarubica i luka racić / 2021.

Bend Buč Kesidi rasprodao dva koncerta u dvorištu ALU – dodan i treći!

Pančevački indie dvojac Buč Kesidi je samo u jedan dan rasprodao oba svoja zagrebačka koncerta! Iz tog razloga dodan je i treći koncert, a on će se održati u nedjelju, 26. rujna 2021. godine na istom mjestu – u dvorištu Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu.

Ovim rasprodanim koncertima je ovaj indie bend potvrdio svoj regionalni status i u Zagrebu. A na njihovo gostovanje se čekalo više od godinu i pol dana, od posljednjeg nastupa u klubu Sax u siječnju 2020. godine. Bez sumnje, Buč Kesidi je najznačajnije regionalno novo ime na sceni u zadnje dvije godine.


Bend je proizveo ogroman hype fantastičnim albumom Euforija, a on je uvršten na ljestvice najboljih te godine. Kasnije je album objavljen i na ekspresno rasprodanom vinilnom izdanju. Bend je i na regionalnoj turneji predstavio svoj prvi koncertni film Buč Kesidi: Euforija uživo. A nakon niza nastupa na najvećim festivalskim pozornicama regije ovog ljeta, Buč Kesidi dolaze u Zagreb.

Kritika hvali glazbu i tekstove nazivajući pjesme himnama generacije

Milijunski pregledi na YouTubeu i rasprodani koncerti govore da “ljevoruki disko pop-rock electro boy bend duo”, kako samog sebe bend naziva, opravdavaju poziciju regionalnih zvijezda. A što im novo u životu benda, doznajte na njihovoj Facebook stranici.

Koncert je u limitiranom kapacitetu od 400 posjetitelja. Ulaznice za novi datum su u prodaji od petka, 20. kolovoza od 12 sati. Možete ih kupiti po cijeni od 80 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima. Ostane li koja, na dan koncerta će cijena ulaznice iznositi 100 kuna.

Video: Buč Kesidi – Subota

Tagged