beauty, dentex & health expo 2020 - zagrebački velesajam

Beauty, Dentex & Health Expo 2020 – sajmovi ljepote, zdravlja i dentalne medicine na Zagrebačkom Velesajmu

Brzom reakcijom na tržišna zbivanja uslijed pandemije korona virusa, Zagrebački Velesajam učinio je iskorak u sajamskom poslovanju. Po prvi put u Hrvatskoj predstavlja hibridni model održavanja sajmova koji povezuje tematske sadržaje u izložbenoj i online priči o ljepoti i zdravlju. Ovakav hibridni model usmjeren je na kreiranje i snaženje zadovoljstva izlagača i njihovih proizvoda u realnom i virtualnom vremenu. Digitalnom ekstenzijom sajma, dodatnim umrežavanjem i edukacijom, stvorena je dodana vrijednost interpersonalnog iskustva. “Beauty, Dentex & Health Expo 2020” online edition inovativni je događaj koji će se prezentirati u periodu od 21. do 27. rujna 2020. godine preko Entrio platforme uz prethodno kupljenu kotizaciju. Sadržaj koji će se emitirati organiziran je u suradnji s Ivom Belé, trenericom načela uspjeha te je namijenjen širokoj i stručnoj publici.


Riječ je o edukativnim predavanjima s 34 vrhunska stručnjaka koji će tijekom 15 sati programa pružiti znanje i alate gledateljima iz različitih područja. Uz 10 predavanja, održat će se i 6 panela iz područja motivacije / psihologije, zdravlja, nutricionizma / sporta, prodaje, poduzetništva i beauty segmenta:

  • kako zadržati mentalnu stabilnost u stresnim vremenima;
  • aktivirajmo zdravlje zdravim navikama;
  • balansirana prehrana i tjelovježba za više energije;
  • kako poslovati u nepredvidivim okolnostima;
  • izazovi kao prilike u poduzetništvu;
  • ljepotom do samopouzdanja;

Izložbeni dio sajmova u paviljonima sadržajno je kreiran sukladno organizacijskim i tržišnim mogućnostima vezanima uz pandemiju COVID-19.

Ulaz na sajam je besplatan (osim na DENTEX), a Zagrebački Velesajam je osigurao sve potrebne zaštitne mjere prema uputama Nacionalnog stožera civilne zaštite i Stožera civilne zaštite Grada Zagreba. Također, obavezno je nošenje zaštitnih maski u prostoru Zagrebačkog Velesajma.

Paviljon 8A – Beauty segment – 26. i 27. rujan

U suradnji s dugogodišnjim partnerom Učilištem Profokus, u subotu, 26. rujna 2020. godine, održat će se novi projekt pod nazivom BOOTCAMP. Riječ je o jedinstvenom natjecanju na kojem će sudionici prolaziti različite kreativne izazove na kraju kojih će sretni pobjednik/ica osvojiti besplatnu školarinu Učilišta Profous za program po izboru.

Tradicionalno make up natjecanje održat će se za sve učenike srednjih škola i make up početnike. Tema ovogodišnjeg natjecanja temelji se na televizijskoj seriji Euphoria koja je svojim necenzuriranim pristupom modernim temama postigla planetarnu popularnost. Ovu seriju posebno je obilježio kreativni, nekonvencionalni make up koji je i poslužio kao inspiracija za odabir jedinstvene teme kroz koju će natjecatelji moći u potpunosti izraziti svoj talent. Tema stavlja naglasak na upotrebu kontrastnih, atipičnih kombinacija boja, šljokica i kristala te osmišljavanje neuobičajenih oblika i formi.

Posjetitelje na sajmu očekuje prezentacija različitih masaža i masažnih tehnika, edukacije u nail dizajnu kao i mogućnost njegovanja i oblikovanja noktiju, maloprodaja frizerskog asortimana, modna revija u organizaciji direkcije Kraljice Hrvatske na kojoj će modeli nositi svjetske modne brendove Sherri Hill, Alyce Paris i Primavera.

Poznati kolorist Sead Nunić, će u nedjelju, 27. rujna 2020. godine, od 13 do 15 sati, na pozornici paviljona 8A održati look & learn seminar na temu 50 nijansi plave +3 tehnike Balayage. Nakon završene Revlon akademije u Parizu, Sead Nunić počinje se profesionalno baviti edukacijom za koloriranje. Radio je za akademije kao što su L’oreal (Kerastase), Revlon te Paul Mitchell.

Na izložbenim prostorima tvrtki ART PE, LUX NATUR i Z 505 moći ćete saznati sve o novitetima i tretmanima oblikovanja tijela.

Svi ljubitelji Ardecoa & Phyrisa na njihovom prodajnom mjestu moći će dobiti brojne praktične savjete vizažistica kao i izabrati proizvode po sajamskom popustu od 30%.

Tvrtka TOP STIL LMS predstavlja ekskluzivne svjetske brandove. Na sajmu će ponuditi kvalitetne proizvode uz prihvatljive cijene i savjete educiranog osoblja.

Paviljon 7 – Kongres dentalne medicine – u suradnji sa Hrvatskom komorom dentalne medicine – 25. i 26. rujan

Fokus ovogodišnjeg Kongresa dentalne medicineDENTEX-a – usmjeren je na kongres Estetika u dentalnoj medici koji je namijenjen doktorima dentalne medicine, dentalnim tehničarima, asistentima i studentima. Prilika je to za neposredan kontakt i poslovne razgovore s predstavnicima dentalne industrije.

Kongres će se održati tijekom dva dana, 25. i 26. rujna 2020. godine, u paviljonu 7 Zagrebačkog velesajma, a ulaz na kongres moguć je uz plaćenu kotizaciju!


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged