baš naš gourmet & music festival - plato gradec zagreb - 2019.

Baš Naš Gourmet i Music festival nastavlja sa programom “Sutra je subota”

Vikend je pred vratima, a Baš Naš Gourmet & Music festival već u petak, 26. lipnja 2020. godine slavi najzabavnije dane u tjednu! Program “Sutra je subota” podsjetit će sve posjetitelje da uživanje u vikendu službeno počinje u već u petak! Poznati r’n’b hitovi i najpopularniji urbani ritmovi vladat će pozornicom na najvišoj točki grada. U chill zonama, ljetnim rooftop barovima i predivnoj zelenoj lounge oazi posjetitelji će moći uživati i subotnje poslijepodne. Od 17 sati plato je rezerviran za vrhunske zalogaje u street varijantama i neobične specijalitete poznatih chefova.


Uz zvukove DJ-a i stvaranje najljepših fotografija u okviru s porukom #BašImamTeRad, dnevno druženje pretvorit će se u odličnu večernju zabavu pod šarenim kišobranima i lampicama. Kad na najvišu pozornicu grada za mikrofon stane Vinko Ćemeraš s bendom Talvi Tuuli, ljetno druženje na otvorenom u skladu s novim pravilima mogu početi. Da je ovo ljeto odlično provesti u gradu shvatit će i svi oni koji okuse nedjeljni glazbeni session.

DJ Indy vodi na glazbeno putovanje u Whateverest i zaključuje još jedan odličan glazbeni vikend na Baš Naš Gourmet&Music festivalu, na kojem je ove sezone dopušteno samo sunce i opušteno ljetno druženje s besplatnim događanjima i koncertima za sve posjetitelje.

Najbolje svirke na platou Gradec, opuštene ljetne večeri s prekrasnim pogledom na grad te slasni zalogaji i kokteli u društvu i ovaj vikend nastupaju na najpopularnijem zagrebačkom festivalu. Baš Naš već tjedan dana oduševljava Zagrepčane i ostale posjetitelje te osvaja društvene mreže, a ovaj vikend opet sprema odlične poslastice i za gurmane i za ljubitelje dobre glazbe, ali i za obitelji i one najmlađe.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged