baš naš festival I 2022. I plato gradec, zagreb

Baš Naš festival 2022 – sjajni koncerti, streetfood hrana i šarena pića na Platou Gradec

Od 26. svibnja do 25. lipnja 2022. godine na Platou Gradec vladat će samo sjajni koncerti, ukusna streetfood hrana, šarena pića i “photo zone” koje će osvajati Instagram – jasno je, u grad se vraća Baš Naš festival! Uz to, najpoznatija lokacija za rasplesane proljetne i ljetne noći u Zagrebu ove sezone ruši svoje rekorde. Naime, trajat će čak 31 dan!


Čast da otvori ovu poznatu “tvornicu zabave” pripala je Cubismu! Uz dobar ritam salse, latin jazza i omiljene hitove ovog najveselijeg hrvatskog sastava, svi su dobrodošli na otvorenje koje će označiti početak festivala čije će maštovito uređenje i ove godine osvojiti posjetitelje.

Najljepši pogled na zagrebački Donji grad već je dobro znana kulisa ovog festivala

A prepoznatljivi rooftop barovi i lounge zone i ovog će proljeća zaživjeti u posebnim bojama i kreacijama. U idiličnoj atmosferi, ispod šarenih zastavica, Plato Gradec zasjat će u punom sjaju i s nekim, do sad neviđenim detaljima. A u Atriju Klovićevih dvora sakrit će se romantični pop up bar.

Dobro je poznato da na samom krovu grada, dolazi svatko željan sjajnih koncerata, dobrog druženja, još boljih fotografija i uživanja u iću i piću. A ove godine gastro doživljaj bit će još posebniji. Jer osim poznatih streetfood delicija i zalogaja za kojima se uvijek stoji u redu, Baš Naš festival ugošćuje tri poznata hrvatska chefa.

Baš Naš festival će chefovi Mario Mandarić i Marko Palfi dodatno začiniti gastronomskom ponudom

Posebno birane namirnice, popularna azijska jela te inovativni, posebno kreirani obroci tek su dio njihove priče koju su odlučili ispričati baš na Baš Naš festivalu. Naravno, i brojni barmeni svojim će recepturama omiljenih ljetnih pića pratiti jelovnik i ponudu festivala.

Izlazak s prijateljima? Afterwork druženje? Izlet u grad s ekipom ili djecom? Na ovom omiljenom zagrebačkom festivalu pod novim sloganom #GoreJeBolje uživat će baš svatko, jer nastupi poznatih DJ-a, koncerti, odlična gastronomska ponuda i posebna atmosfera ove gornjogradske oaze garantiraju dobar provod. Baš Naš možda ima samo dvije riječi, ali nudi tako puno događanja, zabave i uspomena! Program festivala možete pratiti na službenoj Facebook stranici kao i na Instagram profilu.

Tagged