zabranjeno pušenje 2019

BAŠ NAŠ Advent: Party vikend počinje besplatnim koncertom Zabranjenog pušenja

Temperature su se približile nuli, ali uz adventsko ludilo i zabavu, nema mjesta hladnoćama. Nakon što ste isprobali sve gurmanske delicije, vikend je najbolje započeti uz odličan koncert Zabranjenog pušenja. Band koji će vas zagrijati, nasmijati, podsjetiti na neke od svojih najpoznatijih hitova, donijet će odličnu atmosferu na plato Gradec i BAŠ NAŠ Advent u Klovićevim dvorima.

Uz maštovito uređen plato, izaberite jedan od pet rooftopova s kojeg ćete uživati u koncertu banda, koji je ove godine svjetskom turnejom proslavio 35 godina od izdavanja svog prvog albuma Das ist Valter.

Zagrebačkim koncertom obilježit će jednu od najzabavnijih adventskih lokacija – BAŠ NAŠ Advent u Klovićevim dvorima, a koncert na platou Gradec počinje u petak, 6. prosinca 2019. godine u 20 sati i besplatan je za sve posjetitelje.

Dan nakon Zabranjenog pušenja, u subotu, publiku će rasplesati grupa Cubismo u afro-kubanskom ritmu. Uz ovako energične koncerte, najljepša pozornica u gradu zasigurno će biti vruća party destinacija ovog vikenda.

Odličan glazbeni program nastavlja se tijekom tjedna, i vikendima jer BAŠ NAŠ Advent je rezervirao termine za zabavu. Za one koji ipak vole uživati i u sportskim aktivnostima, u atriju Klovićevih dvora otvoreno je najljepše klizalište okruženo borovima i lampicama, a bogata ponuda ugostiteljskih adventskih kućica koje mami neobičnim i slatkim mirisima i okusima, razveselit će sve posjetitelje.

Mali pogled u prošlost priuštit će vam jedinstvena izložba 30 godina Božićnog piva također u atriju Klovićevih dvora. No, kako biste doma otišli s prekrasnim uspomenama, foto lokacija za najljepšu adventsku fotografiju poziva na fotkanje.

Klizalište u Klovićevim dvorima / BAŠ NAŠ Advent 2019

PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - -