barcaffe barista cup zagreb 2019

Barcaffe Barista Cup – prvo regionalno natjecanje u “latte artu” u Cedevita Training Centru

Barcaffe Barista Cup ekskluzivno je prvo regionalno natjecanje u latte artu čiji će sudionici biti najbolji baristi s područja Hrvatske, Slovenije i Srbije. Tko je najbolji u izradi latte arta u Hrvatskoj, moći ćemo saznati 30. svibnja 2019. godine u Cedevita Training Centru u Zagrebu.

Sudionike će ocjenjivati stručni Barcaffe žiri, a ovo ekskluzivno događanje pravih profesionalaca odvijat će se pod budnim okom velikog ljubitelja ispijanja espresso kaveJoška Lokasa. Tri najbolje plasirana steći će pravo sudjelovanja na finalnom natjecanju u Ljubljani koje će se održati u rujnu 2019.

Natjecatelje očekuju primamljive nagrade, a pobjednik prvog regionalnog natjecanja u latte artu će osvojiti i prestižnu BARISTA SCA edukaciju u Italiji.

Profesionalni Barcaffe baristi, stručnjaci su koji do detalja poznaju sva pravila koja nepogrešivo vode prema šalici savršene espresso kave. Međutim, latte art – ukrašavanje kave mliječnom kremom, neizostavni je kreativni dio pripreme savršenog espressa. Stoga je Barcaffe Barista Cup iznimno zanimljivo događanje, koje će okupiti ne samo najbolje bariste iz regije, već i za sve ljubitelje espresso kave u Hrvatskoj, pasionirane poznavatelje koji vole u njoj uživati ili pak za druge pripremati.

Posjetitelje prvog regionalnog latte art natjecanja očekuje niz uzbudljivih, edukativnih i naravno zabavnih sadržaja. Pridružite nam se 30. svibnja 2019. u KK Cedevita Training Centru (Zagrebački Velesajam zapad, Avenija Dubrovnik 15/26, Zagreb) s početkom u 12 sati.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - -