bajaga & instruktori | kamenolom vinkuran - istra hrvatska | 2023.

Bajaga i Instruktori po prvi puta nastupaju u čarobnom ambijentu vinkuranskog kamenoloma i to u petak, 21. srpnja 2023. godine

Bezvremenski Bajaga i njegovi Instruktori dodali su novi datum svom popisu ovosezonskih koncerata! Nakon svibanjskog zagrebačkog koncerta po prvi puta će nastupiti i na jedinstvenoj pozornici u najstarijem istarskom kamenolomu Vinkuran, poznatom pod nazivom Cave Romane! Zato si oslobodite petak, 21. srpanj 2023. godine i uživajte u još jednom od sjajnih koncerata ovog veliko glazbenika. I to ovoga puta u čarobnom ambijentu vinkuranskog kamenoloma.


Tišina, Sa druge strane jastuka, Zažmuri, Lepa Janja, ribareva kći, Plavi safir i još mnogi drugi hitovi razlit će se kroz tisućljetni kamenolom, koji zbog svoje strukture i sastava, pruža poseban akustični doživljaj. Podsjetimo, Bajaga je prošle, 2022. godine, oduševio publiku na Opatijskoj ljetnoj pozornici i četiri godine ranije u Pulskoj areni. A sigurni smo da će i u vinkuranskom kamenolomu doživljaj biti poseban. Sve što vas dodatno zanima o Bajagi doznajte na Wikipediji.

Koncert Bajage i Instruktora će se održati u petak, 21. srpnja 2023. godine. A kao predgrupa će nastupiti grupa Turisti, riječki rockeri koji su nastali 2015. godine. Do danas su objavili tri studijska albuma – Human_esque (2017.), Revolución (2019.) i Apneja (2022.). Za sebe kažu da su bend novog imena, ali sa starim znancima u postavi te će ovu večer upotpuniti na najbolji mogući način. Ulaz u kamenolom Vinkuran će biti moguć od 19, Turisti nastupaju u 20.30, a Bajaga i Instruktori od 21.30 sati. A nakon koncerta vas očekuje plesna poslastica uz DJ program 80s /Novi val/ Rock by Tomi Phantasma!

VIDEO: Bajaga & Instruktori – Kad hodaš | U Puli lom – live at Arena

Tagged