ansambl oktos - strings and winds - hgz zagreb 2021.

Ansambl OKTOS održava koncert klasične glazbe u Maloj dvorani HGZ-a

Ansambl OKTOS će “za novi, ljepši i bolji početak 2021. godine” održati koncert u Maloj dvorani Hrvatskog glazbenog zavoda u nedjelju, 31. siječnja 2021. godine u 20 sati.

Nažalost, zbog trenutne epidemiološke situacije i pandemije koronavirusa publici neće biti dozvoljen ulaz u dvoranu HGZ-a, no koncert će se prenositi putem live prijenosa na čiji će link svi zainteresirani imati slobodan pristup.


Kako govore sami članovi Ansambla OKTOS, “unatoč svemu što se događa u svijetu i oko nas, sretni smo i zahvalni što imamo priliku svirati i zajednički dijeliti glazbu”. Zbog toga Vas pozivamo da im se pridružite preko ovog linka i poslušate klasična djela Dvořáka, Beethovena i Bartoka.

Ansambl OKTOS je priča spontano nastala između osam dugogodišnjih prijatelja, kolega i mladih glazbenih umjetnika. Ljubav prema komornom muziciranju spaja ih još od samih početaka bavljenja glazbom, tijekom obrazovanja u Osijeku, a kasnije i na Muzičkoj akademiji u Zagrebu. Više o ansamblu možete doznati na njihovoj Facebook stranici.

Tagged