alen vitasović | 2023.

Alen Vitasović u subotu, 1. travnja 2023. godine, nastupa u klubu Sax!

Alen Vitasović i spektakl u Saxu? Ma naravno! To je kao kad se kaže “Dobar dan”, “Dobro jutro” ili tako nešto slično… Dakle, veselje je zagarantirano! U rokovnike i pametne telefone valja pribilježiti subotu, 1. travnja 2023. godine. I ovo nije aprilili šala. Ovo će zbilja biti fešta svih fešta. Dodajmo da je cijena ulaznice 12 eura u pretprodaji, a na dan koncerta, ako koja ostane, koštat će 14 eura. Također, ulaznice se mogu na blagajni kluba Sax i to tijekom njegovog radnog vremena. Napomenimo da Alen ulaznice za svoje koncerte rasprodaje “bez grča” pa je naša topla preporuka da se svi zainteresirani osiguraju na vrijeme!

Alen je bio vrlo stvaralački plodan tijekom pandemije koronavirusa. Tako je u tom periodu izbacio singlove U dušu, Oštarije su mi zaprli, Ili si ili nisi, Da se ne zatare i Vrime je za doma poć, a zadnji hit koji je izbacio je Dopri oči. Saksofon, klavijature, harmonika i flauta samo su neki su od instrumenata koje je svirao ili svira multitalentirani Alen. A u vrlo bogatoj i živopisnoj karijeri izbacio je brojne uspješnice kao što su Ne moren bež nje, Jenu noć, Niš mi se ne da i Ja ne gren.

Brojne su zanimljive priče i kurioziteti vezani uz njega. A jedna od njih je i priča da je 1997. odlukom predsjednika Franje Tuđmana dobio Red Danice hrvatske s likom Marka Marulića za osobit doprinos kulturi. A svaki njegov nastup priča je za sebe i svojevrsna katarza za sve prisutne. I sigurni smo da će tako biti i ovaj put. “Jer ništa u glazbi nema veće, Stankoviću, nego kad Alen pjeva Purple Rain…” Dobro, možda kad svi uglas pjevaju Buru, ali to zna svatko za sebe. I važna napomena za kraj – Oradama je ulaz zabranjen! Više o ovom istarskom glazbeniku doznajte na Wikipediji.

VIDEO SPOT: Alen Vitasović, Marco Grabber & Ivan Arnold – Oštarije su mi zaprli

Tagged