akc attack - not live not dead - zmayo - 2020

AKC Attack ima novi klupski virtualni program “not live, not dead” – prvi gost DJ Zmayo

Autonomni kulturni centar Attack poziva Vas na zajedničko gledanje video sessiona kroz novi klupski virtualni program “not live, not dead” u petak, 17. travnja 2019 godine od 21.sat na Facebook stranici (akc.attack). Prvi nastup rezerviran je za zagrebačkog producenta i DJ-ja Zmayu iz Pistorero Recordings.

not live, not dead je novi program AKC Attacka. Program je fokusiran na snimanje, montažu i post-produkciji video sessiona. Kroz program organizatori žele realizirati ideje i planove za nastavak rada kluba i izvođača u ovom izazovnom razdoblju.

Prvi gost u psihodeličnoj kolaboraciji AKC Attacka & Hybrida je Zmayo. Dj s raznolikim setovima s kojima broji niz nastupa od velikih festivala pa sve do manjih underground partyja.

Situacija nam nalaže da se “povučemo u svoja četiri zida” i nastavimo s onim što najviše volimo, odgovorno radimo na rastu scene u prostoru svima nam poznatog kluba Attack.

ZMAYO (Pistolero Recordings)

DJ Zmayo je label manager Pistolero Recordingsa te rezident DJ i organizator Pistolero partya u Zagrebu. Iako se na početku njegov stil bazirao na breakbeat / tech funk setovima, u zadnji vrijeme kreće se prema psygressive žanru.

Pistolero Rec. je vec svima dobro znani label, na kojem možete pronaći veliki broj kvalitetnih i vrhunskih izdanja (info: soundcloud.com/zmayo)


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - -