advent u općini križ 2019

Advent u Općini Križ – u suradnji s općinskim udrugama bogat program Adventa

I ove godine Općina Križ pripremila je u suradnji s općinskim udrugama bogat program Adventa koji započinje 29. studenog 2019. godine paljenjem lampica na boru u centru Križa uz pjesmu mališana Dječjeg vrtića Križ, kuhano vino, čaj i medenjake te posjet Djeda Božićnjaka i njegovog vilenjaka. Uz stand up show Željka Pervana, besplatnu predstavu za djecu koncert KUD-a Graničar, koncert Nine Kraljić, adventsko druženje i Božićni koncert u Vezišću, program Adventa u Križu završava dočekom Nove godine na otvorenom kojeg za građane organizira Općina Križ.

Doček Nove godine uz šampanjac te vatromet u ponoć bit će i ove godine organiziran na platou ispred Društvenog doma u Križu, a u slučaju lošeg vremena proslava seli u zatvoreni prostor Društvenog doma. Uz ugostiteljsku ponudu pića za dobru atmosferu pobrinuti će se tamburaški sastav Modri biseri.

PROGRAM ADVENTA U KRIŽU 2019

/ 29. studeni 2019.
– 17 sati – PALJENJE LAMPICA NA BORU U PARKU U KRIŽU (uz pjesmu mališana Dječjeg vrtića Križ, kuhano vino, čaj i medenjake te posjet Djeda Božićnjaka i njegovog vilenjaka)
– 20 sati – 2. VEČER DRUŠTVENIH IGARA u organizaciji Savjeta mladih Općine Križ (u Vijećnici Društvenog domu u Križu)

/ 1. prosinca 2019.
– 10 sati – PALJENJE I. ADVENTSKE SVIJEĆE NA ADVENTSKOM VIJENCU (nakon Svete mise u 9 sati u parku u Križu, a sljedeća adventska svijeća paliti će se u isto vrijeme svake nedjelje sve do posljednje nedjelje Adventa)

/ 7. prosinca 2019.
– 19 sati – STAND UP COMEDY SHOW ŽELJKA PERVANA – PREDZADNJI PUT (u Domu kulture Josip Badalić Križ – ulaznice po cijeni od 30 kuna mogu se kupiti u Knjižnici i čitaonici Križ)

/ 12. prosinca 2019.
– 18 sati – BOŽIĆNA IZLOŽBA UDRUGE ŽENSKE RUKE – Galerija Križ

/ 15. prosinca 2019.
– 11 sati – ADVENTSKO DRUŽENJE (na prodajnom platou tržnice u parku u Križu) – sajam rukotvorina, besplatan fiš i gulaš te kuhano vino, čaj – atmosferu će upotpuniti tamburaši i Djed Božićnjak s punom vrećom slatkiša – organizira Udruga vinogradara i vinara Škaf Križ uz potporu Općine, Savjeta mladih Općine Križ i ostalih udruga Općine Križ
– 14 sati – BETLEHEMSKO SVJETLO MIRA – Odred izviđača Siniša Pavković Križ
– 19 sati – KONCERT NINE KRALJIĆ, Župna Crkva Uzvišenja Sv. Križa u Križ – ulaz besplatan

/ 19. prosinca 2019.
– 18 sati – SVEČANI BOŽIĆNI KONCERT U ČAST MILKI TRNINI (nastup solista Opere HNK iz Zagreba i dodjela Plakete Milka Trnina u Domu kulture Milke Trnine Vezišće)

/ 20. prosinca 2019.
– 17 sati – BOŽIĆNI DJEDOMOBIL, besplatna predstava za djecu Kazališta Smješko (Dom kulture Josip Badalić Križ)

/ 21. prosinca 2019.
– 19 sati – BOŽIĆNI KONCERT KUD-a GRANIČAR – Dom kulture Josip Badalić Križ

/ 31. prosinca 2019. – DOČEK NOVE GODINE
– od 21 sat do 2 sata 1. siječnja 2020. godine na platou ispred Društvenog doma u Križu (ugostiteljska ponuda, šampanjac i vatromet u ponoć, nastupa TS Modri biseri)


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - -

2 thoughts on “Advent u Općini Križ – u suradnji s općinskim udrugama bogat program Adventa

Comments are closed.