advanced technology days 14 / plaza center zagreb

Advanced Technology Days 15 – svjetske i lokalne IT teme u stručnom i opuštenom tonu

Advanced Technology Days – omiljena konferencija IT zajednice i ove godine će biti IT mjesto za IT ekipu, a donijet će više od 60 predavanja koja će se fokusirati na svjetske IT trendove, ali i na top lokalne teme. Njima će se baviti ugledni domaći i strani predavači pa će više od 500 sudionika imati prilike otići kući naoružani novim znanjima i kvalitetnim kontaktima. Dva dana tehnološke konferencije Advanced Technology Days koji će se održati u zagrebačkom Plaza Event Centru 4. i 5. prosinca 2019. godine donijet će predavanja u pet dvorana Centra.

Obzirom da se obilježava 15. izdanje ATD-a, sudionici mogu očekivati da će im ove godine biti najteže odabrati koja će sva predavanja poslušati jer organizator planira slavljenički sadržaj s puno ekskluziva, nekoliko zvijezda predavača te puno rasprava da bi razbistrili najaktualnije izazove s kojima se nosi hrvatska IT zajednica. Brojni domaći i strani stručnjaci koji gostuju po konferencijama širom svijeta neće propustiti priliku za druženje na Advanced Technology Daysima, a sudionike čekaju i neka iznenađenja.

Govorit će se o razvoju mobilnih i web rješenja, kontejnerima i DevOpsima, modernim podatkovnim tehnologijama, umjetnoj inteligenciji, hibridnom oblaku, Serverlessu i poslovnim IT rješenjima. Naravno, pritom će dva dana proći i u znaku intenzivnog druženja i razmjene ratnih priča iz IT svijeta.

Oni koji su već sudjelovali na ATD-u znaju da se temama pristupa iz kuta IT stručnjaka, a ne iz ugla prodaje ili marketinga, što je Daysima donijelo ugledan status jedne od najomiljenijih IT konferencija, koji organizator svakako želi zadržati i opravdati. Zato će se nastaviti dobra praksa predstavljanja zanimljivih caseova koji će dati uvid u praktične procese korištenja ili implementacije neke tehnologije, razvoja usluge, softvera ili rješenja pa će sudionici s konferencije otići bogatiji za pokoje korisno iskustvo.

Lani se pričalo o IoTu, DevOpsima, sigurnosti, open sourceu… I ove godine fokus će biti na svjetske i lokalne top IT teme u poznatom ATD stilu – stručno, jasno i u opuštenom tonu.

Advanced Technology Days organizira hrvatska IT zajednica uz operativnu pomoć agencije MPG. Za sadržaj je zadužen programski odbor u kojem sudjeluju ugledni članovi domaće IT zajednice s bogatim međunarodnim iskustvom u svojim područjima. Činjenica da konferenciju proizvodi zajednica za svoje članove donosi top kvalitetu sadržaja te teme od interesa za hrvatski IT.

Prijave za sudjelovanje na ATD-u

Većina konferencijskog sadržaja dolazi kroz proces nominacija. Poziv za nominacije otvoren je za sve, bilo da je riječ o iskusnim predavačima ili onima koji su ove godine prvi puta spremni stati pred zahtjevnu IT publiku.

Nominacijski proces traje do 30. rujna, a potencijalno predavanje se može nominirati putem linka. Nakon zatvaranja procesa, nominirana predavanja će evaluirati programski odbor koji će odabrati ona koja ulaze u program konferencije.

Prijave na konferenciju su otvorene online. Early bird razdoblje povoljnije cijene kotizacije traje do 7. listopada pa cijena trenutno iznosi 799 kuna (+PDV), a nakon isteka early birda iznosit će 950 kuna (+PDV) za oba konferencijska dana.

Tehnološka konferencija Advanced Technology Days održat će se u zagrebačkom Plaza Event Centru 4. i 5. prosinca 2019. godine – vidimo se!


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - -

2 thoughts on “Advanced Technology Days 15 – svjetske i lokalne IT teme u stručnom i opuštenom tonu

Comments are closed.