cufus samobor 2018

9. CU’FUS – Cirkuski ulični festival u Samoboru

Ovogodišnji, deveti po redu, Cirkuski ulični festival u Samoboru (CU’FUS) trajat će tri dana na nekoliko lokacija – na Trgu kralja Tomislava i u parku kod Samoborskog muzeja, od 17. do 19. svibnja 2019. godine.

Očekuje vas bogat cirkuski ulični program, CU’FUSEK (dječji program, predstave i animacija), CHILLIBAR NA CU’FUS-u (dnevni glazbeni program u parku), CU’FUZIK (glazba na CU’FUS-u), CU’FUSARIJE (cirkuske radionice), cirkuska cabaret večer, prezentacije na CU’FUS-u, eko kutak, gastro ponuda, nagradne igre i još puno, puno cirkusarija…

Samozapaljivi Talijan, Nevjerojatnobalansirajući Venecualac, Niki (a nije) Beluči… To su samo neki od mnoštva domaćih i međunarodnih artista koji će vas zabaviti i nasmijati na ovogodišnjem CU’FUS-u.

CU’FUS nudi mnoštvo domaćih i međunarodnih uličnih predstava s područja cirkuske umjetnosti. Umjetnici koji ove godine sudjeluju na CU’FUS-u, istražuju razne sfere cirkusa što uključuje eksperimentiranje s različitim novim medijima (glazba, suvremeni ples, mima, fizički teatar, digitalna umjetnost…). Na taj način se posjetiteljima Festivala pruža iskustvo suvremenih cirkuskih dostignuća.

Sav program na CU’FUS-u je besplatan s obaveznom donacijom u šešir umjetnika.

Doklajbajte i vi svoje pete na CU’FUS… pod mus!

……………………………………………………………………….

  • foto: Ivan Tibor Grujić

Ključne riječi (tagovi): - - -