bug future show 2020

7. Bug Future Show – uređaji, trendovi i tehnologije budućnosti u SC-u uz moto “The Art of Science”

7. Bug Future Show održat će se u četvrtak, 6. veljače 2020. godine u zagrebačkom Studentskom centru (Savska cesta 25), uz moto “The Art of Science” i dvoranu dvostruko većeg kapaciteta od dosadašnje. Predavači, panelisti i ostali sudionici programa ovaj će put posjetiteljima predstaviti uređaje, trendove i tehnologije budućnosti koje su razvijene u suradnji sa znanstvenicima i umjetnicima, kao i znanstvena i umjetnička dostignuća koja su razvijena kroz tehnologiju.

Na Bug Future Showu njegujemo kulturu tolerancije različitosti, prijateljstva i uživanja u strasti prema tehnologiji pa u tom duhu pripremamo priredbu koja će posjetiteljima pružiti dosad nedoživljeno iskustvo.

Ulaz na Bug Future Show 2020 je i ove godine besplatan, ali je moguć isključivo s pozivnicom i promotivnim kôdom koji se dobiva e-mailom. Ulaznice će uskoro biti poslane Bugovim najvjernijim čitateljima i mnogim pripadnicima regionalne tech zajednice, a ako ju želite, a prije je niste imali običaj dobiti, pošaljite dokaz svoje čitateljske povijesti Buga na info@bfs.bug.hr pa će pozivnica stići i vama…

Ove godine će, uz brojne panel-rasprave, predavanja, intervjue i ostale točke programa na BFS-u nastupiti i četiri keynote govornika iz različitih grana znanosti. Moći ćemo tako uživati u predavanjima data scientista i problem solvera doc. dr. sc. Roberta Kopala, zatim mag. phys. Dunje Mazzocco Drvar, potom Bugovog dugogodišnjeg suradnika i autora dr. med. Igora Berecki – Doca te astrofizičara doc. dr. sc. Daria Hrupeca.

Kroz panel-rasprave Bug Future Showa 2020 upoznat ćemo se s budućnošću novca i plaćanja nakon fintech i kripto ere, legende hrvatskog IT-ja zavirit će u kristalnu kuglu i predviđati našu budućnost, saznat ćemo kako svoja djela kreiraju digitalni umjetnici, a dakako – kao i svake godine – pronaći ćemo nove učitelje-heroje koji tehnologijom prkose sustavu i našoj djeci omogućuju netipično, ali fenomenealno obrazovanje te ćemo od aktualnih pobjednika Idea Knockouta doznati kako su se proveli u Las Vegasu, na CES-u 2020.

Bug Future Show 2020 održat će se pod generalnim pokroviteljstvom Hrvatskog Telekoma, a sponzori su Algebra, Nissan, Span i Zagrebačka banka.

Bug Future Show 2019

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - - -