zagreb burger festival 2021

6. Zagreb Burger Festival – savršeni gurmansko-mirisno-okusni doživljaj

Zagreb Burger Festival, gurmansko – mirisno – okusni doživljaj po šesti puta je s nama! Ove, 2021. godine, Festival burgera se seli na Trg dr. Franje Tuđmana, a trajat će od petka, 10. do nedjelje, 19. rujna. Šesto izdanje omiljenog događanja gurmana i onih koji su na dobrom putu da to postanu dovodi čak devet ugostitelja. Očekuje Vas bogata ponuda burgera, a tu će biti i tri bara s mirisnim koktelskim, pivskim i vinskim kapima.

Ove će godine burgere kreativno “flipati” jake i dobro poznate zagrebačke snage. Tu ćete naći El Toro, The Burger Bar, BBQ Hot Yard i Brewbites. Dalmatinske boje branit će šibenski Festina Lente i dubrovački Guloso, dok iz Varaždinskih Toplica dolazi višestruko nagrađivana Reshetka International. Svoje će nove okuse predstaviti i Mate Janković s Institutom za burgere. A tu će biti i Ivan Pažanin sa Chef’s Burger by Ivan Pažanin. Burgerski koncepti opet će vas iznenaditi, jer sprema se puno novih okusa i kombinacija.

Kao i svake godine birat ćete najbolji burger. Svaki posjetitelj će nakon kupljene delicije skeniranjem QR koda moći glasati za svoga favorita. Volim ljuto nam priprema svoje legendarno natjecanje u kušanju ljutih papričica Samo za najhrabrije.

Da doživljaj bude potpun i kalorija što manje tu je i glazbena zabava uz DJ-eje. Nastupit će Stanko Bondža, sveprisutan Ozren Kanceljak Kanca, DJ Phat Phillie, a dozu ženske vibre dodat će DJ-ice Rea, Babilonska i Niki B. Zagreb Burger Festival možete posjetiti svakoga dana od 12 do 24 sata od 10. do 19. rujna 2021. godine, uz poštivanje epidemioloških mjera. Više informacija doznajte na službenoj Facebook stranici.

6. zagreb burger festival / 2021.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - - - - -