festival estetike "abeceda ljepote" - 2022. - hotel international zagreb

6. Abeceda ljepote – festival kozmetičkih i estetskih tretmana u hoteli International

Festival estetike “Abeceda ljepote” šesti put je s nama! Sve što ste o ljepoti, kozmetičkim i estetskim tretmanima htjeli znati očekuje vas na jednom mjestu. A uz to, najveći festival estetike u regiji donosi i novitete u beauty svijetu za nadolazeću sezonu proljeće-ljeto 2022. godine. Također, na festivalu “Abeceda ljepote” očekuje se više od 60 sudionika koji će predstaviti više svjetskih i domaćih brendova estetske industrije.


Oni će brendove predstavljati u izlagačkom dijelu te tijekom panel rasprava i edukacija za profesionalce i početnike. Dodajmo da su teme edukacija i radionica usmjerene prema “usavršavanju znanja djelatnika kozmetičkih i salona za ljepotu renomiranih predavača u svojih područjima djelovanja”. Sve su to zasigurno dovoljni razlozi da svi zaljubljenici u estetske i beauty teme dođu na ovo događanje. A održat će se u subotu i nedjelju, 26. i 27. ožujka 2022. godine u hotelu International u Zagrebu.

Festival estetike “Abeceda ljepote” donosi dva specijalna programa

Prvi program je Estetski tretman 1 na 1. On donosi poseban ovogodišnji program besplatnih konzultacija o željenim kozmetičkim ili estetskim tretmanima s predstavnicima renomiranih poliklinika. Osim konzultacija omogućena ima je i rezervacija dogovorenog tretmana po povoljnijim cijenama.

Open space radionice su drugi program koji donisi Abeceda ljepote. U njemu najbolji kozmetički i estetski centri nude prezentaciju proizvoda i usluga kao i kupnju proizvoda za njegu lica i tijela uz posebne popuste. Više o radionicama, rasporedu i prijavama za estetski tretman možete pronaći na službenoj stranici festivala na adresi abecedaljepote.hr.

Za MASTER CLASS nail edukaciju višestruko nagrađivanog Nikole Jurešića traži se mjesto više! A za muški dio posjetitelja pripremljen je “mirisni kutak” najnovijeg muškog parfema inspiriranim notama agarwooda, tobaca, cognaca, mosusa, vanilije i izrađenog po posebnoj recepturi.

Tagged