floraart, sajam cvijeća i hortikulture / bundek, zagreb / svibanj 2021.

55. Floraart, velika cvjetna priredba na Bundeku, počinje u utorak, 1. lipnja

Sjajne vijesti za sve ljubitelje cvijeća i hortikulture, jer će se ovogodišnji, 55. po redu sajam cvijeća Floraart, ipak održati! Festival cvjetne rapsodije se otvara u utorak, 1. lipnja 2021. godine na više od 300 tisuća četvornih metara otvorenog prostora zagrebačkog Bundeka.

Na vanjskom dijelu Floraarta predstavljat će se biljni izlagači s bogatom lepezom vlastitih proizvoda. Tu će biti i razne cvjetne instalacije i prikazi idejnih rješenja u projektiranju manjih zelenih površina. Nažalost, natjecanja “Hrvatski KUP florista” i “Međunarodno natjecanje učenika srednjih poljoprivrednih škola u aranžiranju cvijeća” ove se godine neće održati.

Floraart organizira Zagrebački holding – podružnica Zrinjevac, a suorganizatori su Grad Zagreb i Turistička zajednica grada Zagreba. Ulaz je tradicionalno besplatan, a preporuka je da građani parkiraju na istočnom parkingu Zagrebačkog velesajma.

Dodajmo da će se na zapadnom i istočnom otvorenom dijelu park – jezera Bundek organizirati prodaja brojnih kaktusa, trajnica i cvijeća po pristupačnim cijenama. Uživajte na Floraartu od 1. do 6. lipnja 2021. godine odgovorno i uz poštivanje svih epidemioloških mjera u prekrasnoj cvjetnoj rapsodiji! Više informacija doznajte na mrežnim stranicama sajma na adresi floraart.hr.

Ključne riječi (tagovi): - - - - -