kako ubiti suprugu ili supruga bez suvišnih zašto - antonio amurri - kazalište knap - 2020

50. izvedba predstave “Kako ubiti suprugu ili supruga bez suvišnih zašto” u Knapu

U kazalištu Knap u subotu, 7. ožujka 2020. godine obilježava se 50-ta izvedba hit predstave KAKO UBITI SUPRUGU ILI SUPRUGA BEZ SUVIŠNIH ZAŠTO!

Ova planetarno popularna crnohumorna komedija nastala je 2017. godine prema istoimenom romanu Antonia Amurria i otada uspješno puni dvoranu kazališta Knap.

Do sada je realizirana na brojnim pozornicama, a duhovito opisani verbalni okršaji u braku prepunom trzavica nasmijali su publiku diljem svijeta.

U ulozi supružnika koje povezuje ubojita ljubav odlično su se snašli Iskra Jirsak i Petar Atanasoski dok režiju potpisuje Boris Kovačević.

Kroz priču nas vodi desetero jednako zanimljivih i napornih osobnosti, odnosno desetero “najopasnijih tipova supružnika na tržištu” – Maza, Cjepidlaka, Kućanica, Škrtac, Trudnica, Šlampavac, Rasipnica, Konzervativac, Rospija, i Hipohondar.

Svi oni na zaista humorističan način opisuju probleme s kojima se u braku možemo susresti.

Povedite svoju dragu ili dragog 7. ožujka u Knap i saznajte krije li se u vašoj boljoj polovici jedno od navedenih devastirajućih bića.

Predstava počinje u 20 sati, a ulaznice po promotivnoj cijeni od samo 40 kuna mogu se rezervirati na telefonski broj 01 2303 122, mail knap@knap.hr i kupiti u Centru Knap u Ivanićgradskoj ulici.

kako ubiti suprugu ili supruga bez suvišnih zašto - antonio amurri - kazalište knap - 2020

PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - -