5. mačkofest 2022 I dance fest 4 cats I klub boogaloo zagreb

5. Mačkofest – plesna manifestacija u Boogaloou kojom se prikupljaju sredstava za napuštene zagrebačke mace

Nakon dvije godine pauze, ponovno nam se vraća Mačkofest!!!! Ako niste znali, Mačkofest je plesna manifestacija kojoj je u cilju prikupljanje sredstava za napuštene mace grada Zagreba. A kao i svaki puta do sada, dio prihoda od kupnje ulaznica za ovaj plesni spektakl namijenjen je udrugama i pojedincima kojima je misija zbrinjavanje maca u potrebi. Ove godine sredstva idu dragoj Danijeli Đurić, koja svoje srce daje za napuštene, bolesne i izgubljene mace. Na samom ulazu će također biti “škrabica”, u koju ćete moći ubaciti svoje donacije za pomoć macama.


U dvosatnom programu Mačkofesta u klubu Boogaloo će vas zabavljati prekrasne plesačice. Nastupit će Apsaradhe, Nipriye, Petra, Valentina, Grazia, Sundari, La BurlesqueAss, Didi Blackstar, Sarasvati Tribe, Maya Hellfire, Sofija Mihoković i mnogi drugi! Kao posebni dio ove manifestacije najavljujemo prekrasnu Andreu Krušelj, facepainetricu koja će vam dati mačji izgledi I to besplatno! Također, na samom eventu imat ćemo i prigodnu prodaju ručno izrađene mačko-keramike naše Danijele Djurić.

No, to nije sve!

Nakon plesnog dijela programa posjetitelji će moći uživati čak na dva floora! U velikoj dvorani sa elektronskom glazbom gdje će vas DJ-evi Shipe, Sin, Lalita Kali i M.I.L.E. rasplesati sa pure techno, purrgessive i tech meows ritmovima rasplesati do jutarnjih sati, dok ćete u maloj dvorani moći plesati uz vječne hitove i video spotove iz zlatnih osamdesetih tj. 80’s Party by DJ Tomi Phantasma.

Vrata kluba Boogaloo će se otvoriti u 19:30, a plesni show Mačkofest na terasi počinje u 20 sati. Glazbeni programi u dvoranama započinju nakon Mačkofesta u 22 sata. Ulaz će se naplaćivati 20 kuna do 22 sata. Od 22 do 23 sata ulaz će biti besplatan, a nakon 23 ulaz ponovo plaćati 20 kuna. Više informacija o “hramu dobre glazbe” – zagrebačkom klubu Boogaloo doznajte na službenim mrežnim stranicama.

Video: Mačkofest IV – nastup plesne skupine Nipriye

Tagged