zagreb burger festival 2019

4. Zagreb Burger Festival – prefini street food na Strossmayerovom trgu

Zagreb Burger Festival po četvrti put otvara svoja vrata! A možete ga posjetiti na Strossmayerovom trgu od 12. do 22. rujna 2019. godine. Počastite svoje okusne pupoljke i otkrijte što je novoga na gastro sceni. Doznajte kako nemoguće kombinacije spojiti u sasvim moguće delicije, a sve to uz razne miomirise koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Burgeroljupci su već u niskom startu. Jedva čekaju početak omiljenog street food festivala kojeg je prošle, 2018. godine posjetilo više od 170.000 posjetitelja. Čeka vas odličan glazbeni program, gastro natjecanja i craftane pivske kapi uz craft burgere. A tu su i maštoviti kokteli, slastice i sadržaji za djecu. Naravno, tu je i sam Strossmayerov trg. Dakle, dovoljno je razloga da posjetite Zagreb Burger Festival!


Svoju će kreativnost i vještinu pokazati dvadeset vrsnih burger majstora iz Zagreba, Ljubljane, Osijeka i Rijeke. Stižu nam TABASCO Burger Bar pod palicom poznatog chefa Mate Jankovića, The Garden Bar & Kitchen i Good Food. Tu će biti i Lars & Sven, Rougemarin, Raclette Burgers & Fries, Bistro Grill Deno, Burger bar, Maredo Grill i El Toro. A dolaze i Submarine Burger, Kascheta, BarBaQ, Reshetka by Đurina Hiža, Barcode Mitra, Brewbites, Torpedo burger, American bar Dollar, Špiro i Bread Club.

Zagreb Burger Festival predstavlja planetarno popularni BEYOND burger kojeg vole mnoge svjetske zvijezde

Uz njih posjetitelji će moći kušati i šarene delicije s neobičnim povrtno proteinskim kombinacijama, šumsko nizinske, lagano alkoholne, kao i burgere od kojih se oči znoje. No, to nije sve. Uz burgere zamirisat će i sočni steakovi obogaćeni Kikkoman soja umacima, koji su nastali prirodnom fermentacijom prema tradicionalnoj japanskoj recepturi.

Tu su i nezaobilazni barovi s craft pivom The Garden Brewery, G3 Spirits Whiskey barom i ostalim žesticama. Ljubitelji koktela sigurno će svratiti do Cocktail bara Rakijarnica & Mangosta ili Jamnica bara & Marina Nekića, a za vinoljupce su spremna odabrana vina Jeruzalem Ormoža. Nakon slanog najbolje je nastaviti sa slatkim, a Le Kolač i Robert Hromalić jedva čekaju po prvi put predstaviti baš na Festivalu svoje raskošne kolače iz jesenske ponude. A ako se u vašem novčaniku nalazi Mastercard i Maestro kartica, pravi ste sretnik, jer korisnici kod plaćanja tim karticama ostvaruju 10% popusta. Više informacija doznajte na službenoj Facebook stranici.

zagreb burger festival 2019 - strossmayerov trg, zagreb

Tagged