dani piva karlovac / 2021.

34. Dani piva Karlovac – brojni izvođači, vrhunsko pivo i gastronomska ponuda

34. Dani piva Karlovac nakon godinu dana je ponovo s nama! Najveća pivska manifestacija u Hrvatskoj tako ide dalje, a održat će se od petka, 27. do utorka, 31. kolovoza 2021. godine. Tih će dana stanovnike i posjetitelje grada Karlovca dočekati vrhunsko pivo i bogata gastronomska ponuda. Ali i najbolja festivalska zabava s brojnim izvođačima.

“Dani piva od posebnog su značaja za sve Karlovčane, ali i za turiste koji često svraćaju u naš grad. Veseli me što će i ove godine Karlovac biti mjesto susreta ljubitelja piva. Ali i različitih glazbenih ukusa, dobre hrane i odlične zabave. Pripreme za najveću hrvatsku pivsku manifestaciju u punom su jeku. Vjerujem da će, poštujući epidemiološka ograničenja, Dani piva i ove godine pokazati sav svoj potencijal zbližavanja ljudi”, rekao je Damir Mandić, gradonačelnik grada Karlovca.


Stanka od godine dana bez koncerata izazvala je u mnogima želju za druženjem, uživanjem u glazbi u ljetnim noćima. A dosta je i nedostajalo uživanje u gastronomskoj ponudi lokalnih ugostitelja. Zato ove godine posjetitelje Dana piva očekuju neka od najvećih glazbenih imena hrvatske scene. A oni će tijekom pet toplih kolovoških noći dodatno zagrijati atmosferu. Također, u pripremi je i atraktivan popratni program.

34. Dani piva Karlovac – 5 dana, više od 10 vodećih hrvatskih glazbenika, vrhunska ponuda piva i gastronomije jamstvo su dobre zabave

Ovaj tradicionalni događaj ima i snažan utjecaj na turizam ovoga kraja Hrvatske. A to je potvrdila i Marina Burić, direktorica TZ grada Karlovca: “Pored rijeka i parkova, pivo je jedan od zaštitnih znakova našeg grada. Važan je dio njegova identiteta stoga nastojimo i na pivu graditi našu prepoznatljivost. Zajedno s ugostiteljima brendiramo Karlovac i kao grad pivske gastronomije, što je uz samu manifestaciju Dani piva vrijedan karlovački turistički proizvod.”

“Krajem kolovoza Karlovac će na centralnoj pozornici u središtu grada ugostiti poznate glazbenike. Ovaj vodeći nacionalni festival piva i dobre hrane dodatno će obogatiti raznovrsna ugostiteljska ponuda”, rekla je Daniela Peris iz karlovačke Gradske uprave. Također, pozvala je ugostitelje, trgovce i OPG-ove da se prijave na javni natječaj objavljen na službenim stranicama grada Karlovca kao i na službenoj stranici festivala na adresi danipiva.net.

Tagged