18. izložba likovnih amatera grada zagreba - kuc travno - 2021.

18. izložba likovnih amatera grada Zagreba održat će se u KUC-u Travno

Skupna izložba likovnih amatera grada Zagreba održat će se u ponedjeljak, 22. studenoga 2021. godine u Kulturnom centru Travno. Na ovoj, 18. po redu smotri likovnih amatera našeg grada, prikazat će se programi likovnog amaterizma koji prate kontinuiranost rada likovnih amatera.


Iz tog razloga, na izložbi će biti prikazani radovi nastali u prošloj i ovoj 2021. godini. Na taj način građani grada Zagreba moći će vidjeti koje likovne tehnike, motive i načine likovnog izražaja upražnjavaju likovni amateri. Na izložbi svoje radove izlažu likovni amateri grada Zagreba koji su članovi likovnih amaterskih Udruga s područja grada Zagreba. To su HLD, Plavo svjetlo, Ama Artem, Amaciz i LUA Angelico, a na izložbi izlaže 41 autor.

Izložba likovnih amatera zbog pandemije koronavirusa neće imati ceremoniju otvorenja. Izložbu možete pogledati od ponedjeljka, 22. studenoga do srijede, 15. studenoga 2021. godine. Razgledavanje slika je moguće tijekom radnih dana Kulturnog centra Travno u vremenu od 9 do 20 sati. KUC Travno se nalazi u ulici Božidara Magovca 17. uz zgradu Mamutica, a više informacija o izložbi doznajte na adresi kuctravno.hr.

Tagged