15. Wedding EXPO Zagreb 2019

15. Wedding EXPO – sve za vjenčanja na Zagrebačkom velesajmu

Sajam vjenčanja Wedding EXPO održava se od 25. do 27. listopada 2019. godine u paviljonu 8A Zagrebačkog Velesajma. Ulaz na sajam je besplatan, a osim bogate ponude brojnih izlagača, posjetitelje očekuju i atraktivne modne revije, nagradne igre i fantastični sajamski popusti.

Svečano otvorenje sajma je u petak (25. listopada) u 14 sati uz pozdravne riječi organizatora i domaćina te prigodnu modnu reviju. Sajam će u subotu (26. listopada) i nedjelju (27. listopada) biti otvoren od 10 do 20 sati, a revije vjenčanica, svečanih haljina i opreme za klencerice održavat će se svaki dan.

U subotu u 16 sati na programu je samostalna revija vjenčanica salona Nancy Showroom, a u 18 sati revija salona Wedding City Zagreb na kojoj će, uz profesionalne manekenke, nastupiti i stvarne mladenke.

“Pred nama je jubilarni 15. Wedding EXPO i osobito smo ponosni što su nam se ove godine pridružili izlagači iz Slovenije i Bosne i Hercegovine pa sajam polako prerasta u međunarodni. Novost koju želimo istaknuti je digitalni vodič kroz sajam koji će zamijeniti dosadašnje tiskane kataloge, a to je naš mali doprinos brizi za okoliš”, rekla je vlasnica Wedding Cityja i organizatorica sajma Dea Olup.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - -

1 thought on “15. Wedding EXPO – sve za vjenčanja na Zagrebačkom velesajmu

Comments are closed.