zimska čarolija u kutini 2019

Zimska čarolija u Kutini – klizanje, gastronomske delicije i zabavni sadržaji

Čarobna zimska idila očekuje vas i ove godine u Kutini, od 30. studenog 2019. pa sve do 6. siječnja 2020. godine! Klizanje na otvorenom obogatite okusima raznih gastronomskih delicija, kao i brojnim zabavnim sadržajima za sve uzraste, a najljepšu adventsku fotografiju upotpuniti će bogati blagdanski ukrasi i dekoracije. Nema razloga da ne osjetite čaroliju zime! Program kutinske Zimske čarolije održavat će se na Trgu dr. Franje Tuđmana, gdje će dominirati klizalište sa ledenom stazom oko fontane. Ako vam klizanje ne ide, ne brinite! Pripremamo školu klizanja za djecu i odrasle, na vama je samo da se odvažite. A kada savladate klizanje, uživajte u disco večerima na ledu.

I za naše najmlađe posjetitelje pripremaju se brojne aktivnosti, od animacije, kreativnih radionica i predstava, do božićnog vlakića, Kuće Djeda Mraza i drugih sadržaja. 31. prosinca u podne, održati će se i dječji doček Nove godine, uz zagarantiranu zabavu, a u večernjim satima, tradicionalno se priprema gradski doček Nove 2020. godine uz veliki vatromet i proslavu do jutarnjih sati.

Kad pomislite na Božić, sigurno se sjetite tradicionalnog sajma. Kutinski Božićni sajam okupit će obrtnike i umjetnike sa ponudom jedinstvenih i unikatnih proizvoda. Uz zvukove božićnih pjesama, dječjeg veselja, mirisa kuhanog vina i fritula, dovoljno je prepustiti se uživanju i upiti blagdanski ugođaj Adventa u Kutini.

Više informacija doznajte na službenoj internetskoj stranici Turističke zajednice Kutina.

Dobrodošli ste! Jer čarolija bez vas neće biti potpuna.

zimska čarolija u kutini 2019

PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - -