zdenek binek - zebra systems - 2020

Zebra Systems novi je distributer proizvoda GFI Software i Acronis u Hrvatskoj

Zebra Systems, distributer s dodanom vrijednošću u području IT sigurnosti i zaštite podataka, od danas je novi distributer proizvoda GFI Software i Acronis u Hrvatskoj. Zebra Systems, koji je već odgovoran za distribuciju proizvoda ovih kompanija u Češkoj i Slovačkoj, donosi hrvatskim prodavačima cjelovit portfelj kompanije GFI Software, koji uključuje robne marke GFI, Kerio i Exinda, kao i poslovna rješenja Acronis. Proizvodi GFI Software posebno su usmjereni na male i srednje velike tvrtke (SMB).


Među najpopularnijim proizvodima su:

  • GFI LanGuard – skener mrežne sigurnosti, nadzor i upravljanje zakrpama
  • GFI MailEssentilas – sigurnost e-pošte i anti-spam zaštita za e-mail poslužitelje
  • GFI Archiver – arhiviranje poslužitelja za e-poštu, datoteke, mape i kalendar
  • Kerio Connect – e-pošta poslovne klase, kalendari, kontakti, zadaci, chat i još mnogo toga
  • Kerio Control – najmodernije upravljanje prijetnjama (UTM), uključujući vatrozid i VPN
  • Exinda Network Orchestrator – upravitelj performansama mreže i aplikacija

Portfelj kompanije Acronis uključuje sljedeća ključna rješenja:

  • Acronis Cyber Backup – najpouzdaniji i najjednostavniji backup za tvrtke svih veličina s anti-ransomware i anti-malware zaštitom
  • Acronis Cyber Files – on-premise korporativno rješenje za sinkronizaciju i dijeljenje datoteka koje uravnotežuje potrebu zaposlenika da koriste sve svoje uređaje kako bi bili produktivni te potrebe organizacije za sigurnošću, vidljivošću i usklađenošću podataka
  • Acronis Cyber Protect – integrirano rješenje za kibernetičku zaštitu koje uključuje izradu sigurnosnih kopija, oporavak od katastrofe, antimalver nove generacije, kibernetičku sigurnost i alate za upravljanje krajnjim točkama
  • Acronis Cyber Cloud – platforma koja pružateljima usluga omogućuje kibernetičku zaštitu na jednostavan, učinkovit i siguran način.

“Sretni smo što smo proširili naše duboko iskustvo i know-how u distribuciji softvera u drugi dio regije Srednje i Istočne Europe. Hrvatska je jedno od ključnih tržišta naše kompanije u regiji, a naši se proizvodi savršeno uklapaju u potrebe lokalnih prodavača i pružatelja usluga. Uzbuđeni smo vidjeti kako će naši proizvodi potaknuti rast i napredak lokalnih malih i srednje velikih tvrtki, posebno u ovim izazovnim vremenima”, rekao je Zdeněk Bínek, izvršni direktor tvrtke ZEBRA SYSTEMS.

“Naša je želja više se usredotočiti na tržišta jugoistočne Europe te malim i srednje velikim tvrtkama ponuditi fantastična IT mrežna i sigurnosna rješenja. Proizvodi iz našeg portfelja izvrsna su rješenja za lokalne kupce, jer nude moćan softver po razumnim cijenama”, rekao je Nebojša Stankić, regionalni menadžer za Južnu i Istočnu Europu u kompaniji ZEBRA SYSTEMS, koji se nedavno pridružio tvrtki nakon što je pet godina proveo u Sophosu.

O tvrtci GFI Software, Aurea SMB Solutions 

GFI Software, dio tvrtke Aurea SMB Solutions, predan je pružanju SMB tržištu komplementarne i proširujuće zbirke jednostavnih za korištenje, isplativih i pouzdanih rješenja koja donose trenutnu poslovnu vrijednost. Naši su proizvodi i rješenja jednostavni za implementaciju i uporabu te cjenovno povoljni, a dostupni su pojedinačno ili u cijelosti putem paketa GFI Unlimited. Kompanija GFI Software usmjerena je na kanal, a u njenoj mreži su tisuće partnera diljem svijeta.

O tvrtci Acronis

Acronis pruža vrhunsku kibernetičku zaštitu podataka, aplikacija i sustava zahvaljujući inovativnim, najmodernijim antivirusnim rješenjima te rješenima za izradu sigurnosnih kopija, oporavak od katastrofe i upravljanje endpoint zaštitom. Osnovana u Singapuru 2003, a registrirana u Švicarskoj 2008. godine, kompanija Acronis danas ima više od 1.500 zaposlenika na 33 lokacije u 18 zemalja. Njegovim rješenjima vjeruje više od 5,5 milijuna kućnih korisnika i 500.000 tvrtki, uključujući 100% Fortune 1000 kompanija, kao i vrhunske profesionalne sportske timove. Proizvodi Acronis dostupni su kod više od 50.000 partnera i pružatelja usluga, u preko 150 zemalja te na više od 40 jezika.

O tvrtci ZEBRA SYSTEMS

ZEBRA SYSTEMS s.r.o., sa sjedištem u Ostravi u Češkoj, je value-added distributer u području IT sigurnosti i zaštite podataka na češkom i slovačkom tržištu već više od 25 godina. Osim prodaje proizvoda, tvrtka pruža i visokokvalitetne usluge podrške i obuke. ZEBRA SYSTEMS je ekskluzivni distributer kompanija Acronis, Parallels i GFI Software za Češku i Slovačku.

nebojša stankić - zebra systems - 2020

PROČITAJTE VIŠE:

Tagged