zdrava priroda / 2021

Zdrava priroda – portal koji propagira prirodni put i zdrav način života

Obavještavamo sve zainteresirane da je počeo sa radom portal Zdrava Priroda, koji ima za cilj da na jednom mjestu pronađete sve informacije o tome kako sačuvati svoje zdravlje uz pomoć prirode.

Iskusni urednici i novinari će svojim radom i vijestima “nastojati propagirati zdravi način života i životne navike koje će vam omogućiti duročno i temeljito zdravlje organizma”.

Kako su rekli u redakciji Zdrave prirode, nije im cilj zamijeniti liječnika ili bilo kakav lječnički nalaz, nego da “uz pomoć kvalitetne literature pišu kvalitetne tekstove koji će vam omogućiti jasnu i preciznu informiranost”.

Kada dođete na portal Zdrava priroda koji se nalazi na mrežnim stranicama na adresi zdravapriroda.info, pronaći ćete svakodnevno veliki broj vijesti iz zdravlja, savjeta, recepata kako da nešto napravite kod kuće koje će vam pomoći u određenim problemima, ali i puno drugih informacija.

Također, trudit će se da što moguće češće objavljuju kvalitetan sadržaj, jer kako su već naveli, cilj je kvalitetan sadržaj, a ne količina objavljenog sadržaja.

Ključne riječi (tagovi): -