franck zagreb - pripravnički program - 2019.

Zaposli se – Franck traži pripravnike koji će im se pridružiti na dvije godine

Franck, vodeći proizvođač kave na hrvatskom tržištu, nastavlja s provedbom svog pripravničkog programa za mlade. Naime, Franck putem online natječaja traži pripravnike koji će se pridružiti njegovom timu zaposlenika na rok od dvije godine. Nakon tog perioda će se najboljima pružiti mogućnost daljnjeg razvoja karijere u toj kompaniji. A da Franck prepoznaje važnost pružanja prilike mladima za stvaranje vrijednog radnog iskustva dokazuje i činjenica da čak 31% njegovog tima čini generacija milenijalca.

Kompanija traži pripravnike koji će u razdoblju od dvije godine rotacijom poslova upoznati različite aspekte poslovanja. Pripravnici će tako naučiti sve – od prodaje i marketinga do financija, lanca opskrbe i IT-a. Kroz pripravništvo nove će zaposlenike voditi mentori koji će svoje iskustvo i znanje prenijeti mladim kolegama.

Na pripravništvo se mogu prijaviti svi koji su svoje akademsko zvanje stekli 2016./2017. ili 2017./2018. akademske godine iz područja ekonomije, prehrambene tehnologije i informatike. Također, program je usmjeren na mlade kandidate koji imaju manje od jedne godine iskustva.

Tvrtka je garant vrhunske kvalitete

“Iza svakog od naših proizvoda stoji velika predanost, rad i trud i bogato stručno znanje i iskustvo. A tu je i odlično poznavanje tržišta i potrošača te značajna ulaganja u razvoj i inovacije. Pokrenuli smo pripravnički program kako bismo pronašli mlade talente koji će postati dio naše obitelji i rasti zajedno s nama. Nudimo okruženje koje motivira, potiče i u kojem se različite ideje i pogledi na već uhodane stvari vrednuju”, rekao je Ivan Artuković, direktor Francka.

Kroz program su do sada prošli mladi ljudi koji su uz znanje i iskustvo dobili i priliku za stalno zaposlenje u kompaniji. A svoje dojmove i iskustvo predstavili su i na Franckovom YouTube kanalu, a kako to izgleda možete pogledati niže na ovoj stranici. Online natječaj je otvoren do nedjelje, 17. veljače 2019. godine. Svi zainteresirani mogu saznati više informacija i prijaviti se na službenoj Franckovoj stranici za karijere na adresi franck.talentlyft.com.

Video: Tvrtka Franck organizira “Program pripravnika u Francku”

Tagged